«Διερωτόμαστε αν αυτός είναι ο λόγος» (ηχητικό)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη φάση με την αποβολή του Σιβού στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Δείξαμε πως αρνούμαστε να χάσουμε σε ένα αγώνα που δεν ήταν υπέρ μας, αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα στο 36’. Φάνηκε η ευελιξία και η ικανότητα του Λέβι, αφού βρήκε τον τρόπο να κρατήσει μακριά τον αντίπαλο με δέκα παίκτες. Δικαιούμασταν ένα πέναλτι στο τράβηγμα του Πέδρο, όμως ισοφαρίσαμε στο 71’. Μας αφήνουν ικανοποιημένους

τα όσα είδαμε από τους παίκτες μας.

-Δεχθήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος και έπειτα δεν δεχθήκαμε κάποια ευκαιρία. Η ανασταλτική λειτουργία δουλεύει πολύ καλά, ενώ σκοράρουμε. Δεν τα βάλαμε κάτω μετά την κόκκινη. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε μια ακόμα καλύτερη Ανόρθωση.

-Αν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο κόντρα στον Εθνικό, δεν τίθεται θέμα αν θα κερδίσουμε.

-Εμείς, αυτό που γνωρίζουμε, είναι πως αποβλήθηκε για πρόθεση να λακτίσει αντίπαλο. Ενώ πήγε στον πάγκο να πάρει την μπάλα και κάποιος δεν του την έδινε. Δεν είδαμε κάτι τέτοιο από τα βίντεο, ούτε την ώρα του παιχνιδιού. Διερωτόμαστε αν αυτός είναι ο λόγος. Ίσως μερικές φορές και οι διαιτητές να μπαίνουν καλύτερα στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

-Κανένας δεν θέλει χουλιγκανισμούς. Θα πάμε με εισηγήσεις στη σημερινή γενική συνέλευση.

-Υπάρχει προβληματισμός για τους ορισμούς στα παιχνίδια μας. Μόλις στους 3, παιχνίδια μας δεν υπήρχαν λάθη. Στον αγώνα με την Αλκή πετύχαμε γκολ και δεν μέτρησε, με τον Άρη δικαιούμασταν πέναλτι και στην ΑΕΚ δέχθηκε υπερβολική κόκκινη ο Πράνιτς. Δεν θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν ικανοί διαιτητές. Βλέπουμε πως η Ανόρθωση αξίζει και πρέπει να έχει τον σεβασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα