Δεύτερος και... κρίσιμος «τελικός» για Εθνική (16:30, Sigma)

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Σλοβενία (16:30, Sigma) για την τρίτη αγωνιστική του Eurobasket και ψάχνει τη νίκη που θα της επαναφέρει τις ελπίδες για την πρώτη δυάδα του Α' ομίλου.

Με ένα παιχνίδι που... έλειπε από το παρκέ για 30 λεπτά, η Εθνική ομάδα ηττήθηκε από την Γαλλία με 95-87 για την δεύτερη αγωνιστική του Eurobasket

και έμεινε στο 1-1, χάνοντας σημαντικό έδαφος για τις... προνομιούχες δύο πρώτες θέσεις του Α' ομίλου της διοργάνωσης.

Έτσι, η σημερινή (16:30, Sigma) αναμέτρηση απέναντι στη Σλοβενία έχει πάρει τον χαρακτήρα του τελικού για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία με την σειρά της θα επιτρέψει στην Εθνική μας ομάδα να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της φάσης των νοκ-άουτ.

Οι Σλοβένοι βρίσκονται στη κορυφή του ομίλου καθώς μετρούν δύο σερί νίκες απέναντι σε Πολωνία (90-81) και Φινλανδία (81-78), με το σύνολο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ να κυνηγά σήμερα το «3 στα 3».

Στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας επικρατεί διάθεση για... άμεση ανασύνταξη, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Ο Κώστας Μίσσας μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες του και όλοι στην «Επίσημη Αγαπημένη» θέλουν τη νίκη που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα