«Χτυπάει» Μπεγερίν η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα στρέφει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση του Έκτορ Μπεγερίν της Άρσεναλ, θέλοντας να διορθώσει το τραγικό λάθος του προηγούμενου καλοκαιριού με τη μη ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Ντάνι Άλβες έφυγε το καλοκαίρι του 2016 από την Μπαρτσελόνα και η θέση του δεξιού μπακ μένει ορφανή έκτοτε. Η επιλογή των ιθυνόντων των «μπλαουγκράνα» να πορευθεί με τον Σέρχι Ρομπέρτο βασικό σε αυτή τη θέση, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «εγκληματική».

Το λάθος

αυτό θέλουν να διορθώσουν στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι και γι' αυτό στρέφουν την προσοχή τους στον Έκτορ Μπεγερίν, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Ο 21χρονος άσος της Άρσεναλ, με πλήρη θητεία στις ακαδημίες της Μπάρτσα, είναι ο ιδανικός για το ρόστερ των Καταλανών, καθώς γνωρίζει τι εστί Μπαρτσελόνα, ενώ παρά τα 21 του χρόνια, έχει αρκετή εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο, με πολλές συμμετοχές σε Premier League και Champions League με τους «κανονιέρηδες».

Μπορεί το μέλλον του Λουίς Ενρίκε να είναι αβέβαιο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όμως οι άνθρωποί της θέλουν να επουλώσουν μία τεράστια πληγή στο ρόστερ τους.

Σημαντικό εμπόδιο στη μεταγραφή, ίσως αποτελέσει το γεγονός ότι ο Μπεγερίν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η πιθανή απομάκρυνση, πάντως, του Αρσέν Βενγκέρ από τους Λονδρέζους, ίσως αποτελέσει κινητήριο μοχλό για τον διεθνή Ισπανό μπακ, ο οποίος αν δει τον μέντορά του να αποχωρεί, ίσως να επισπεύσει την επιστροφή του στη Βαρκελώνη πιο εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα