Δημητριάδης: Το ΔΗΚΟ πρόσβαλε τους θεσμούς

Για κατάφωρη προσβολή των θεσμών του κράτους και έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ίδιου του Υπουργού Μεταφορών, κάνει λόγο το Υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του αναφορικά με την επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου στο Λιμάνι Λεμεσού.

«Αναφορικά με χθεσινή επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗΚΟ κ. Νικόλα Παπαδόπουλου στο λιμάνι Λεμεσού, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επιθυμεί να εκφράσει έκπληξη για το

περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κόμματος, στην οποία σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος προήδρευσε σύσκεψης στην οποία παρακάθισαν, μεταξύ άλλων, μέλη της Αρχής Λιμένων Κύπρου και ο Λιμενάρχης Λεμεσού», σημειώνεται.

Όπως αναφέρεται, «η εν λόγω αναφορά αποτελεί κατάφωρη προσβολή των θεσμών του κράτους και συνιστά έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ίδιου του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριου Δημητριάδη».

Τέλος το Υπουργείο Μεταφορών επιθυμεί, να διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης στο λιμάνι Λεμεσού, με μοναδικό γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων του κράτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα