«Χρειάζεται υπομονή και επιμονή»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας εξέδωσε το Δ.Σ του Ολυμπιακού. Παράλληλα απολογείται για την χθεσινή εμφάνιση και βαριά ήττα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, Β’ Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Ολυμπιακού επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για το μαζικό του παρόν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επιθυμεί εντούτοις να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για την κακή χθεσινή εμφάνιση και την βαριά ήττα, η οποία σκόρπισε την απογοήτευση στον κόσμο του Ολυμπιακού.
Η προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο αποσκοπεί μόνο στην επάνοδο της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος, και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και κάθε βδομάδα η ομάδα θα πρέπει να παρουσιάζεται ακόμη καλύτερη για να πετύχει τον στόχο της. Το σημαντικότερο όλων, είναι ότι η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρει.
Το ΔΣ δεσμεύεται ότι θα επιστρατεύσει όλα τα θεμιτά μέσα έτσι ώστε ο Ολυμπιακός σύντομα να βρεθεί εκεί που του αξίζει και να κάνει όλους τους Ολυμπιακούς ξανά περήφανους.

Keywords
Τυχαία Θέματα