Νεαρός Ινδός κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ selfie ανά ώρα

Tο παγκόσμιο ρεκόρ selfie του περιοδικού Guiness, κατόρθωσε να καταρρίψει, νεαρός Ινδός που είχε παρατήσει τη δουλειά του για να αφοσιωθεί στη λήψη φωτογραφιών selfie.

Ο 24χρονός Bhanu Prakash Racha, παρόλο που εργαζόταν ως βοηθός ερευνητής σε νοσοκομείο της πόλης Hyderabad, αποφάσισε να παρατήσει το επάγγελμά του και να αφοσιωθεί στη λήψη φωτογραφιών selfie.

Ο ίδιος δήλωσε στους Times της Ινδίας ότι το ωράριο στην εργασία του ήταν δέκα με έξι, γεγονός που δεν του επέτρεπε να εξασκηθεί στο να βγάζει selfies,

αφού η επιθυμία του ;htan να μπει στο βιβλίο Γκίνες και να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων selfies, που μέχρι πρόσφατα κατείχε ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής, Patrick Peterson, ο οποίος το 2014 κατόρθωσε μέσα σε μία μόνο ώρα να βγάλει… 1.449 selfies!

Η κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ από τον Ινδό ξεπέρασε κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ αφού ο νεαρός κατόρθωσε να τραβήξει 1800 selfie σε μία μόνο ώρα.

Το περιοδικό Guiness world record, εκτός από τους τίτλους ρεκορ που δίνει στους επιτυχόντες κάθε κατηγορίας, προσφέρει και χρηματική αμοιβή, η οποία αναμένεται να είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική για να καλύψει τις οικονομικές απώλειες που είχε ο Ινδός από την παραίτηση από τη δουλειά του.

Πηγή - Times

Keywords
Τυχαία Θέματα