ΑΕΛ: Ήθελε…και πήρε τη νίκη

Μόνο την νίκη έψαχνε η ΑΕΛ κόντρα στον Ερμή με οποιονδήποτε τρόπο και αυτή πήρε στο τέλος της ημέρας. Η Λεμεσιανή ομάδα μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση της ωστόσο κατάφερε και πήρε το τρίποντο το οποίο αναμένεται να την βοηθήσει αρκετά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου είχε το άγχος και την πίεση της νίκης της υπέρ της αφού μετά από δυο ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα

έψαχνε τον τρόπο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το πέτυχε κόντρα στον Ερμή και τώρα υπάρχει χρόνος ενόψει Πάφου.

Τα σημαντικό για την ομάδα του Κύπριου τεχνικού είναι πως ακόμη και με μέτρα εμφάνιση πήρε το ζητούμενο κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ερμής. Κατάφερε να νικήσει το άγχος και την πίεση της και να πάρει το δεύτερο της τρίποντο σε τέσσερις αγώνες. Αυτό που έχει ουσία τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι το θέαμα αλλά οι βαθμοί και σιγά-σιγά όταν η ομάδα αποκτήσει την ομοιογένεια της θα έρθει και θέαμα.

Αυτό τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Χριστάκης Χριστοφόρου μετά το τέλος του αγώνα. «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, η ποιότητα είναι εκεί και χρειάζεται δουλειά για να έρθει ομοιογένεια. Και ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά»», ήταν τα λόγια του Κύπριου τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα