Χωρίς Ρονάλντο η Ρεάλ κόντρα στη Σεβίλλη

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να τον ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Απόντες κι οι τραυματίες Πέπε και Σέρχιο Ράμος.



Η Ρεάλ Μαδρίτης τίθεται αντιμέτωπη με τη Σεβίλλη το βράδυ της Τετάρτης (04/01) στο πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Copa del Rey. Οι "μερένγκες" θα έχουν αρκετές απουσίες, καθώς πέρα απ' τους γνωστούς τραυματίες Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκας

Βάθκεθ και Ματέο Κόβατσιτς, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος τεχνικός επέλεξε να ξεκουράσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στην τελευταία προπόνηση κι οι Σέρχιο Ράμος και Πέπε, με συνέπεια οι Ραφαέλ Βαράν και Νάτσο να υπολογίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Τόνι Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Καζεμίρο και Λούκα Μόντριτς. Μάλιστα, ο Χάμες αναμένεται να καλύψει το κενό του Βάθκεθ στο δεξί άκρο της επίθεσης των Μαδριλένων. Επίσης, μεταξύ των "εκλεκτών" του Ζιντάν βρίσκεται κι ο νεαρός επιθετικός, Μάρτιν Έντεγκάαρντ.

Keywords
Αναζητήσεις
ρεαλ σεβιλλη ροναλντο 04/01/2017
Τυχαία Θέματα