Τσαβούσογλου:Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του μακελειού στο Ρέινα

Στην ταυτοποίηση του δράστη του μακελειού στο δημοφιλές κλάμπ Ρέινα προχώρησαν οι τουρκικές αρχές σύμφωνα με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ανέφερε ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης του μακελειού, την ώρα που οι αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

«Ο άνθρωπος που διέπραξε την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη ταυτοποιήθηκε», δήλωσε ο Τσαβούσογλου μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, χωρίς όμως να δώσει άλλες πληροφορίες.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή, περίπου

20 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για την τρομοκρατική επίθεση, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Μπαράζ συλλήψεων στην χώρα

Τρεις οικογένειες, οι οποίες μετά την πολύνεκτρη τρομοκρατική επίθεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο "Ρέινα", το έσκασαν από το Ικόνιο και πήγαν στη Σμύρνη, συνέλαβε η αστυνομία σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ντογάν.

Συνολικά έχουν συλληφθεί 27 πρόσωπα.

Οι τρεις οικογένειες ξένων διέμεναν με τα παιδιά τους στο Ικόνιο και είχαν επαφές με το δράστη. Η αστυνομία σε επιχείρησή της στο Ικόνιο δεν βρήκε κανέναν, καθώς είχαν εγκαταλείψει το σπίτι τους. \

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα