Μπέιλ, Γκριέζμαν και Μοράτα

Με την παραγωγικότητα να αυξάνεται στα παιγνίδια της φάσης των “16”, ο μέσος όρος τερμάτων ανά αγώνα στο Euro της Γαλλίας έχει ανέβει για πρώτη φορά στα 2. Συνολικά έχουν επιτευχθεί 88 τέρματα στους 44 αγώνες με την μπάλα να καταλήγει στο “πλεχτό” κάθε 46 αγωνιστικά λεπτά.

Στον πίνακα των σκόρερ, τρεις ποδοσφαιριστές προηγούνται με 3 γκολ, δύο εκ των οποίων συνεχίζουν στους “8” της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα,

τρία γκολ έχουν πετύχει ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας, ο Γάλλος Αντουάν Γκριέζμαν και ο Ισπανός Αλβαρο Μοράτα, η ομάδα του οποίου έχει αποκλειστεί.

Στις ασίστ προηγείται ο εκπληκτικός Βέλγος Εντεν Χαζάρντ με 3, και στις αποκρούσεις ο Ισλανδός Χάννες Χάλντορσσον με 23. Ο 32χρονος Χάλντορσσον υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μόλις πριν από 2 χρόνια, ενώ ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα έκανε απέναντι στην Εθνική Κύπρου στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ρέικιαβικ, όταν η Ισλανδία κέρδισε με 1-0. Πριν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ο Χάλντορσσον εργαζόταν και ως σκηνοθέτης και έχει σκηνοθετήσει, ανάμεσα σε άλλα, το φιλμάκι της Ισλανδίας στο διαγωνισμό της Eurovision το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα