Μπεμπέ:"Έχουμε την ποιότητα για να πετύχουμε πολλά" (βίντεο)

Την άποψη ότι η Ομόνοια διαθέτει ποιότητα και αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, στοιχεία που της δίνουν τη δυνατότητα για να πετύχει πολλά στη σεζόν, εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου ο Λουσιάνο Μπεμπέ, ο οποίος συμπλήρωσε πως όλοι στην ομάδα θα πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι, να συνεχίζουν την καθημερινή προσπάθεια και να βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι τις υποχρεώσεις.

Αναλυτικά:

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του, που με την απόδοσή του βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη, την οποία χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική, τόσο

λόγω του γεγονότος ότι ήρθε με ανατροπή του σκορ, όσο και γιατί ήταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Τόνισε πως καθοριστικός είναι ο ρόλος, όχι μόνο των έντεκα ποδοσφαιριστών που ξεκινούν στο αρχικό σχήμα, αλλά και αυτών που μπαίνουν ως αλλαγή στον αγώνα, όπως και ευρύτερα όλης της ομάδας.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η επιτυχία επί της Νέας Σαλαμίνας θα δώσει αυτοπεποίθηση, ενώ σημείωσε πως θα γίνει δουλειά για να διορθωθούν τα όποια λάθη έγιναν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Χαρακτήρισε έξυπνο ποδοσφαιριστή τον Νούνο Ασίς, επισημαίνοντας πως είναι πολύ εύκολο για τον ίδιο να αγωνίζεται μαζί του.

Υπογράμμιζε πως είναι δύσκολος ο αγώνας με τον Εθνικό, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γήπεδο της ομάδας της Άχνας, όμως σημείωσε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να βρει τους τρόπους για να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσει.

Αφού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του ζήτησε να παραμείνει δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο.

Κλείνοντας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στάθηκε στη συμπαράσταση που έχει από τους συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα