Αυτό είναι το Pearl Park Residences από την Aristo

Στην καρδιά της Πάφου, στην πλαγιά ενός λόφου με πανοραμική θέα προς την θάλασσα, αναπτύσσεται το νέο πολυτελές έργο της Aristo Developers, το Pearl Park Residences.

Σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση απο τις ομορφότερες παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, σχολεία και το ιστορικό κέντρο της Πόλης, μόλις 15 λεπτά απο το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και το περίφημο Venus Rock

Golf Resort, το Pearl Park Residences αποτελεί τον ιδανικό χώρο διαμονήs στην πόλη του Κινύρα.

Σχεδιασμένο απο μια ομάδα αναγνωρισμένων και έμπειρων αρχιτεκτόνων, το έργο διακρίνεται τόσο για την υψηλή αισθητική όσο και τη λειτουργική υπεροχή του.

Το Pearl Park Residences περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πύλη ασφαλείας, μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με τζακούζι και σάουνα, πλαισιωμένα απο χώρους πρασίνου.

Τα ευρύχωρα διαμερίσματα και μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές.

Οι μεζονέτες απολαμβάνουν υπέροχα roof gardens με κουζίνες και χώρους αποθήκευσης, προσφέροντας ένα ειδυλιακό περιβάλλον για ψυχαγωγία.

Το Pearl Park Residences, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή και μια σίγουρη επένδυση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο χωρίς χρέωση 80002747 ή επισκεφθείτε μας στο www.aristodevelopers.com

Keywords
Τυχαία Θέματα