Αβέρωφ: Ευχή να τα βρουν για Ελλάδα-Σε σωστή πορεία η Κύπρος

Την ευχή όπως στη σημερινή έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης, η ελληνική Κυβέρνηση και οι θεσμοί πετύχουν μια βιώσιμη λύση, προκειμένου να τελειώσει το δράμα του ελληνικού λαού, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, τονίζοντας πως παράταση του χρόνου και της αγωνίας θα επιφέρει περισσότερη ζημιά στην οικονομία της χώρας.

«Ευχόμαστε να πετύχουν μια βιώσιμη λύση

για να τελειώσει το δράμα του ελληνικού λαού και αυτή η παράταση του χρόνου και της αγωνίας, που είναι κατά την άποψή μου επιζήμια και προξενεί περισσότερη ζημιά στην οικονομία της χώρας», ανέφερε ο κ. Νεοφύτου σε δηλώσεις του στη Βουλή.

Στη σωστή πορεία η Κύπρος, να συνεχιστεί η πορεία μεταρρυθμίσεων
Σε ερώτηση αν η Κύπρος δεν θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση ενός Grexit, ο κ. Νεοφύτου είπε πως η Κύπρος πρέπει να μείνει σοβαρή και προσηλωμένη στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της, αλλά και σοβαρή και υπεύθυνα να υλοποιήσει πολιτικές που θα επιφέρουν οικονομική ανάπτυξη.

«Έχει μεγάλη σημασία να συντηρήσουμε την πορεία νοικοκυρέματος των δημόσιων οικονομικών και περαιτέρω αξιοπιστίας μετά από τη σταθεροποίηση του τραπεζικού μας τομέα», είπε.

Σημειώνοντας πως «η Κύπρος είναι στη σωστή πορεία με τα θετικά αποτελέσματα», ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τόνισε όμως ότι «χρειάζεται να αποφύγουμε και πάλι της τις σειρήνες του ανέξοδου λαϊκισμού, όχι με την πρώτη καλυτέρευση των δεικτών και της οικονομίας να ξεκινήσουμε εφαρμόζοντας την πεπατημένη».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα