Άθως: Ένας υβριστής που παριστάνει τον Υπουργό ο Παμπορίδης

«Η επίθεση ενός υβριστή, που παριστάνει τον Υπουργό Υγείας, δεν μας αγγίζει και δεν μας απασχολεί», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης αναφορικά με τα όσα είπε ο κ. Παμπορίδης περί ‘‘μισθοφόρου της λάσπης’’ και ‘‘κύμβαλο αλαλάζων’’ εναντίον του.

Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο, ο κ. Αντωνιάδης είπε «Οι ύβρεις του κ. Παμπορίδη, δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί του.

Το ερώτημα είναι πώς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

επιτρέπει σε έναν υβριστή που παριστάνει τον Υπουργό, να βρίζει δημοσίως πολιτικούς του αντιπάλους και αν συμφωνεί με αυτά».

«Επειδή με έβρισε προσωπικώς, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τα όσα λίγα μού έχει προσφέρει ο Θεός για να έχω οποιοδήποτε complex που θα με αναγκάζει να βρίζω».

Η ουσία η χθεσινή, συνέχισε, είναι ότι ο Νικόλας ο Παπαδόπουλος δικαιώθηκε από το επίσημο έγγραφο, που αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένο κύριος δήλωνε ότι είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει το μονοασφαλιστικό για να μην υπάρξει καθυστέρηση και αντίδραση από τον κόσμο και να εξελιχτεί σε πολυασφαλιστικό.

«Σε αντίθεση με τον κ. Αναστασιάδη, ο κ. Παπαδόπουλος ό,τι λέει το αποδεικνύει», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άθως, Υπουργό, Παμπορίδης,athos, ypourgo, paboridis