Limassol Del Mar: Νέα ύψη με το «The Signature Collection»

Το ήδη επιτυχημένο έργο της Λεμεσού, Limassol Del Mar, ανακοινώνει τη διάθεση των διαμερισμάτων «The Signature Collection» τα οποία θα βρίσκονται στο κτήριο των 27 ορόφων. Τα διαμερίσματα που απαρτίζουν αυτήν την πολυτελή «συλλογή» θα αποτελούνται από δυο μέχρι πέντε υπνοδωμάτια, με πρώτης κλάσης προδιαγραφές και προνομιακή θέα στη θάλασσα.

Η αρχιτεκτονική του έργου είναι αυτή που κάνει το συγκεκριμένο κτήριο

να ξεχωρίζει και να πλεονεκτεί, αφού λόγω τις κλίσης του προς τον νότο, όλες οι βεράντες και τα μπαλκόνια δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σχεδόν μέσα στη θάλασσα (φωτο). Ο συνδυασμός της προνομιακής αυτής θέας, η οποία είναι απρόσκοπτη από τη μια μεριά της Λεμεσού μέχρι την άλλη κατά το παραλιακό μέτωπο, με τις υψηλές προδιαγραφές οι οποίες φέρουν την υπογραφή διεθνών οίκων ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Ο αρχιτέκτονας του έργου John Dowes της Benoy με την ευκαιρία της επίσκεψής του για την εκδήλωση τοποθέτησης του θεμελίου λίθου, σχολίασε: «Το κτήριο των 27 ορόφων αποτελεί το διαμάντι στο στέμμα αυτού του πρωτοποριακού αναπτυξιακού έργου για την Κύπρο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό βάζοντας τη μαγεία της θάλασσας στον καθαυτό σχεδιασμό του. Παράλληλα, οι ποικίλες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα προσφέρονται εντός των χώρων του, είναι το διακριτικό χαρακτηριστικό που θα προσδώσει επιπρόσθετη πολυτέλεια στην εμπειρία των ενοίκων του Limassol Del Mar».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κύριος Παντελής Λεπτός, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd δήλωσε: «Έχουμε ήδη προσεγγίσει το 95% των πωλήσεων των διαμερισμάτων της πρώτης φάσης. Τα αντίστοιχα έσοδα, όχι μόνο αποτελούν σημαντική ένεση ρευστότητας για την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου, αλλά μας εξασφαλίζουν και τη δυνατότητα χρηματοδότησης της κατασκευής ολόκληρου του έργου. Παράλληλα, τα διαμερίσματα "The Signature Collection" διατίθενται στην αγορά την κατάλληλη στιγμή, αφού ταυτόχρονα προχωρούμε με εντατικούς ρυθμούς για την ανέγερση του έργου. Η ανταπόκριση των αγοραστών είναι ήδη πολύ θετική αφού έχουν γίνει πωλήσεις και κρατήσεις».

Αντίστοιχα, ο κύριος Μιχάλης Ζαβός, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του ομίλου Δ. Ζαβός και Διευθυντής της Κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd ανέφερε: «Προχωρούμε στη διάθεση των διαμερισμάτων στο 2ο κτήριο, αυτό των 27 ορόφων. Αυτή είναι και η μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσει κανείς ένα διαμέρισμα στο "The Signature Collection", όπως ονομάζεται το κτήριο-σφραγίδα του έργου. Η προνομιακή του τοποθεσία προσφέρει πανοραμική θέα σε όλο το μήκος του θαλάσσιου παραλιακού μετώπου. Οι κορυφαίες προδιαγραφές του, με τους παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές που τις υπογράφουν, υπόσχονται ένα μοναδικό lifestyle».

Με το Limassol Del Mar δημιουργείται μια νέα διεθνή ταυτότητα για την Κύπρο, συνυφασμένη με την ποιότητα και την πρωτοπορία. Η τοποθεσία του έργου, η αρχιτεκτονική του αισθητική και η κατασκευαστική του αρτιότητα, το καθιστούν πρώτη επιλογή. Είναι ένα έργο συνολικής επενδυτικής αξίας 350 εκατομμυρίων ευρώ με χαρακτηριστικά μοναδικότητας σχεδιασμού και υπηρεσιών. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι πολλοί ανοικτοί χώροι και χώροι πρασίνου, πλατείες, εστιατόρια, καταστήματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο, χώροι συνάθροισης ιδιοκτητών, εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα διαμερίσματα «The Signature Collection» μπορείτε να αποταθείτε στο 25 510 888 ή το www.limassoldelmar.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα