Αργεντινή: Γκρίνια για τον τραυματισμό του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει είναι εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στη βουβωνική χώρα, στην ισοπαλία της Μπαρτσελόνα (1-1) με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ισπανίας. Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα της Καταλονίας, θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με Σπόρτινγκ Χιχόν και Θέλτα, καθώς και το παιχνίδι των oμίλων του Champions League με Γκλάντμπαχ.

Επίσης ο αρχηγός της Αργεντινής είναι πιθανό ν' απουσιάσει

από τις επόμενες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, εναντίον του Περού και της Παραγουάη, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ομάδας, Εντγκάρντο Μπάουζα.

Ο Αργεντινός κόουτς με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό σταθμό «FOX» άφησε αιχμές για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρεί πως ο Μέσι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για ν' αγωνιστεί και η ισπανική ομάδα έχει ευθύνη για τον τραυματισμό του:

«Είμαι έκπληκτος από το γεγονός ότι ο Μέσι έπαιξε σε κάθε παιχνίδι, ενώ ήταν γνωστό το πρόβλημά του. Εμείς είχαμε επικοινωνήσει με την Μπαρτσελόνα, όμως εκεί δεν δείχνουν να μη νοιάζονται και πολύ για την κατάστασή του. Τους είπαμε πως είναι ανέτοιμος, αλλά δεν μας έδωσαν σημασία και τελικά ο Λίο τραυματίστηκε. Ελπίζω στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικοί», τόνισε σχετικά ο Αργεντινός εκλέκτορας.

Keywords
Τυχαία Θέματα