Ο Εσιέν σκέφτεται ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί τελικά να ήταν ο τελευταίος σταθμός του Μίκαελ Εσιέν, μετά από χρόνια καριέρας σε διάφορα πρωταθλήματα στον κόσμο. Σύμφωνα με ΜΜΕ στην Γκάνα ο διάσημος μέσος δεν ήρθε τελικά σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία, καθώς διέκοψε τις επαφές του με τη Μέλμπουρν Σίτι.

Η ομάδα της Μελβούρνης τον ήθελε και μάλιστα είχε λάβει την έγκριση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας,

ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της σε καθεστώς «φιλοξενούμενου ποδοσφαιριστή», για να έχει συνδρομή στην κάλυψη των αποδοχών του, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση της απόκτησης του Τιμ Κέιχιλ, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Εσιέν, όμως, διέκοψε τις επαφές, καθώς τα προβλήματα των τραυματισμών δεν θα του επέτρεπαν να αγωνιστεί, όπως είχε συμβεί και στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα ο 33χρονος άσος δεν έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και σκέφτεται σοβαρά ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Ο Γκανέζος χαφ από το 2005 έως το 2012 αγωνίστηκε στην Τσέλσι, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε δύο γαλλικές ομάδες, την Μπαστιά και τη Λιόν, καθώς και στη Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικός από την αγγλική ομάδα. Έχει αγωνισθεί, επίσης, στη Μίλαν από το 2014 μέχρι και το 2015, ενώ στις 3 Ιουνίου του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα