Αποτελέσματα Διαγωνισμού Sigmalive & UCLan Cyprus

Η εκπαίδευση είναι ένα εκ των πολυτιμότερων αγαθών, στο οποίο όλοι έχουν δικαίωμα. Η μόρφωση μέσω της εκπαίδευσης είναι θεμέλιος λίθος για μια δίκαιη και ισορροπημένη κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, το Sigmalive σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, έδωσαν την ευκαιρία σε έξι μαθητές να λάβουν 4 υποτροφίες 50% στα δίδακτρα σπουδών τους και 2 tablets Lenovo.


Η

ενέργεια γνώρισε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας 715 συμμετέχοντες, με τους οποίους το Βρετανικό Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ήρθε σε επαφή για να διευκρινίσει αν πληρούσαν τα απαραίτητα ακαδημαϊκά κριτήρια εισδοχής και προϋποθέσεις, καθώς και το ενδιαφέρον τους για τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών.


Το Πανεπιστήμιο φρόντισε να ενημερώσει πλήρως τους συμμετέχοντες μέσω τηλεφωνήματος, SMS και email. Οι υποψήφιοι που κλήθηκαν για συνέντευξη έφτασαν τους 195. Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες (προσφέροντας την επιλογή τηλεφωνικής συνέντευξης, σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν μπορούσε να παρευρεθεί).


Με το τέλος των συνεντεύξεων, οι επιτυχόντες για τις υποτροφίες είναι:


• Κωνσταντίνος Αριστοδήμου (BEng Electrical &Electronic Engineering, Οκτώβριος 2016)
• Ανδρέας Bonyani (BSc Web Design &Development, Οκτώβριος 2016)
• Στέλιος Παναγιώτου (BSc Sports &Exercise Science, Οκτώβριος 2016)
• Ραφαέλα Αβραάμ (Bachelor of Law, Ιανουάριος 2017)

Ενώ για τα Tablets:


• Κλεάνθης Λοΐζου
• Χρυστάλλα Καλλίσιη


Το Sigmalive και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες και να ευχηθούν τα καλύτερα για μια ευχάριστη ακαδημαϊκή χρονιά, γεμάτη με νέες εμπειρίες και μάθηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα