Europa Donna: Oλοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στήριξης

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι εκδηλώσεις στήριξης της Europa Donna Κύπρου στα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, καθ’ όλη τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, φιλοξενήθηκαν και στα δυο αεροδρόμια της χώρας διαλέξεις για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους τρόπους έγκαιρης διάγνωσης και θεραπείας της νόσου από εκπροσώπους της Europa Donna Κύπρου.

Οι

κοινότητες και των δυο αεροδρομίων παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις διαλέξεις, ενώ είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν έμπρακτα το έργο της Europa Donna Κύπρου αγοράζοντας διάφορα προϊόντα, τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν προς ενίσχυση της οργάνωσης.

Εισφορές προς ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου προσέφεραν οι εταιρίες Swissport, LGS, CTC-ARI, Cyprus Airports Food and Beverage, Orthodoxou Aviation, Kapnos Airport Shuttle, Hellenic Tzilalis, Atom Exterminators και Hermes Airports. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εταιρείες, πέραν των εισφορών τους, ανέλαβαν παράλληλα μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες, που στόχο είχαν την ευαισθητοποίηση και καλύτερη ενημέρωση του προσωπικού τους αλλά και του επιβατικού κοινού.

Εκτιμάται ότι ως αποτέλεσμα των διάφορων δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα στα δυο αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου κατά τον μήνα Οκτώβριο, έγινε κατορθωτή η συγκέντρωση συνολικού ποσού περίπου 5.000 ευρώ.

Η Hermes Airports εκφράζει ευχαριστίες προς όλες τις εταιρείες και το προσωπικό των αεροδρομίων που αγκάλιασαν αυτό τον σκοπό και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη στενή συνεργασία και θερμά συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, απευθύνει στην Europa Donna Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα