Απόλλων: Πάει για τριπλό μετεγγραφικό κτύπημα

Με τριπλό μετεγγραφικό κτύπημα ο Απόλλωνας ολοκληρώνει τις επόμενες ώρες τον προγραμματισμό του για τη νέα περίοδο. Οι κυπελλούχοι είναι πολύ κοντά στον βασικό μετεγγραφικό τους στόχο για την άμυνα, Ολεξάντερ Βόλοβικ, έχουν σχεδόν συμφωνήσει με τον επίσης κεντρικό αμυντικό Βραζιλιάνο Πάουλο Βινίσιους, ενώ είναι μια ανάσα από τον Αργεντινό πλάγιο επιθετικό Αλεχάντρο Μπάρμπαρο.

Με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό οι επαφές έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μετεγγραφής του. Ο πρόεδρος

Νίκος Κίρζης ανέλαβε τις επαφές προσωπικά και φαίνεται ότι έχουν αίσια κατάληξη κι έτσι ο αμυντικός της Σαχτάρ θα ντυθεί στα «κυανόλευκα».

Όμως ο Απόλλωνας είναι κοντά στην ολοκλήρωση άλλης μιας πολύ καλής μετεγγραφής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, οι κυπελλούχοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Αλεχάντρο Μπάρμπαρο και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο σύντομα, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής. Ο Μπαρμπάρο αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, τόσο δεξιά όσο και αριστερά, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Από το 2015 αγωνίζεται στην Ουρουγουάη με τη φανέλα της Νασιονάλ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάνφιλντ, για να παίξει αργότερα στις Ολ Μπόις και Σαν Λορένζο.

Το τριπλό μετεγγραφικό κτύπημα θα κλείσει, όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Πάουλο Βινίσιους, με τον οποίο οι κυπελλούχοι βρίσκονται μια ανάσα πριν από τη συμφωνία. Είναι 32 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του στη Βραζιλία στην Γκρέμιο Ανάπολις. Από το 2006 βρίσκεται στην Πορτογαλία, έχοντας αγωνιστεί σε Σάντα Κλάρα, Λεϊσόες, Ολανένσε, Λεϊρία, Μπράγκα, ενώ φέτος ήταν στην Μποαβίστα, με την οποία μέτρησε 34 συμμετοχές και 2 γκολ.

Με την ολοκλήρωση των τριών αυτών μετεγγραφών ουσιαστικά κλείνει ο προγραμματισμός της λεμεσιανής ομάδας για τη νέα περίοδο. Είναι πιθανόν να υπάρξει ακόμα μια προσθήκη, που να αφορά ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, όμως αυτή θα είναι για να αυξηθούν οι επιλογές του κ. Εμάνουελ όσον αφορά τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα