Απόλλων: Ο καθένας τη δουλειά του…

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει η διοίκηση του Απόλλωνα και πιο συγκεκριμένα το νομικό τμήμα της εταιρείας με στόχο να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο φάκελο υπεράσπισης στον πειθαρχικό εισαγγελέα της ΚΟΠ. Οι νομικοί της εταιρείας έχουν κάποια κρυφά χαρτιά στα χέρια τους (π.χ. βίντεο τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας), πίστη στην δικαιοσύνη και είναι αισιόδοξοι ότι η κατάληξη του σίριαλ, όπως αναμένεται να εξελιχθεί, θα είναι αυτή που επιθυμούν.

Επειδή όμως μιλάμε για μια νομική μάχη με πολλά παράθυρα και κανονισμούς οι οποίοι - όπως είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν – που μπορούν να ερμηνευθούν με διαφορετικούς τρόπους, κρατάνε μια πισινή και προετοιμάζονται για μια όσο το δυνατόν πιο δυνατή υπεράσπιση.

Όπως ήταν λογικό, τα όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής αναστάτωση έχει προκληθεί και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Όχι μόνο γιατί κάποιοι από αυτούς χτυπήθηκαν και άλλοι έζησαν στιγμές τρομοκρατίας, αλλά και γιατί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τελευταίου 14ώρου, κάποιοι εξ αυτών κινδυνεύουν με σύλληψη.

Πάντως, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του sigmalive, το αιτήματα προσωποκράτησης τριών ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα (Μερκής, Παπουλής, Τουράμ), όπως και του βοηθού προπονητή του Απόλλωνα, απορρίφθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού. Η εξέλιξη αυτή έφερε καθησυχασμό και σχετική ηρεμία την ομάδα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Αν και υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να παραμείνουν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία 100% στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τη δουλειά τους. Καλούνται α μην ανεπηρέαστοι από τα όσα συμβαίνουν (και ενδεχομένως από αυτά που θα ακολουθήσουν μέσα την εβδομάδα), να προετοιμαστούν όσο πιο κατάλληλα γίνεται με στόχο να επιστρέψουν στις επιτυχίες, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Νάπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα