Απόλλων: Ενισχυμένος και αποφασισμένος

Ο Πέδρο Εμάνουελ θέλει ανέπαφη εστία για 5ο σερί παιγνίδι, σήμερα καταλήγει στο τελικό πλάνο
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αποφασισμένος να προκριθεί και σε βάρος των Αζέρων είναι ο Απόλλωνας. Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν ήδη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον μεθαυριανό αγώνα και ο Πέδρο Εμάνουελ με τους ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να πάρουν σημαντικό προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας έχει τονίσει στους παίκτες του ότι

τους περιμένει δύσκολη αποστολή, όμως σαν στόχο θα πρέπει να έχουν τη νίκη με καθαρό σκορ παίζοντας πειθαρχημένα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει η ομάδα του να κρατήσει για 5ο σερί παιγνίδι ανέπαφη την εστία της, αφού όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, στην επίθεση ο Απόλλωνας έχει την ποιότητα για να σκοράρει.

Βγαίνει το πλάνο
Στη σημερινή προπόνηση στο Κολόσσι, ο κ. Εμάνουελ θα δοκιμάσει τα τελικά του πλάνα όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει στον αγώνα της Πέμπτης. Είναι δεδομένες οι επιστροφές των Παπουλή και Λόπες και ουσιαστικά η μόνη θέση που παίζεται είναι αυτή στην κορυφή της επίθεσης. Από τη μια υπάρχει ο Κολοκούδιας που έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του στους 4 πρώτους αγώνες, που ουσιαστικά έπεσε όλο το βάρος στους ώμους του, κι από την άλλη είναι ο Γκίε, ο οποίος είναι εντελώς καλά και η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά του ίσως αποτελούν κλειδί για τον μεθαυριανό αγώνα. Ο κ. Εμάνουελ θα πάρει την απόφασή του για το ποιος από τους δύο θα ξεκινήσει μετά τη σημερινή προπόνηση.

Ομάδα… ανατροπών
Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν πήρε δύο προκρίσεις με ανατροπή μέχρι τώρα. Έχασε τόσο από την Ντιναμό Τιφλίδας στον πρώτο αγώνα με 2-1 εκτός, όσο και από την Κουκαρίσκι με 1-0 και τις κέρδισε και τις δύο στο Μπακού με 2-0. Αν και δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες, δείχνει στην έδρα της ικανότητα και γι' αυτό στον Απόλλωνα θέλουν να πάνε εκεί έχοντας στις αποσκευές τους όσο μεγαλύτερο προβάδισμα γίνεται.

Όπλο ο κόσμος
Το γεμάτο γήπεδο αποτελεί βασική προϋπόθεση για τον Απόλλωνα, μεθαύριο, έτσι ώστε να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να προκριθεί για 3η σερί χρονιά στα play off του Γιουρόπα. Στα πρώτα δύο εντός έδρας ευρωπαϊκά παιγνίδια με Σαξάν και Τρακάι, οι «κυανόλευκοι» διέθεσαν συνολικά 6.000 εισιτήρια. Αυτός ο αριθμός και ίσως μεγαλύτερος πρέπει να διατεθεί στον αγώνα της Πέμπτης, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί σήμερα στα γραφεία της εταιρείας και στον Απόλλωνα αισιοδοξούν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα