Ανόρθωση: Και τώρα φουλ για επιθετική ενίσχυση

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 26χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού Λίο Σβέσχλεν (1+1 χρόνια), η Ανόρθωση εντείνει τις προσπάθειές της για επιθετική ενίσχυση, η οποία έγινε ακόμη μεγαλύτερη, ελέω της αποχώρησης του Ίσμα Γκονζάλβες. Η μετεγγραφή του Αφρικανού επιθετικού σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα αποφέρει σημαντικό κέρδος (150 χιλιάδες ευρώ) στην «Κυρία», η οποία πλέον μπορεί να κοιτάξει και στο πιο «πάνω ράφι» για την αγορά μεσοεπιθετικών. Στόχος των Φάλξ και Πάους είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να προσδώσουν ποιότητα και δυναμική στην ομάδα στον τομέα της

επιθετικής δημιουργίας, αλλά και στο σκοράρισμα..

Δημιουργικότητα και γκολ
Προτού προκύψει το θέμα με τον Ίσμα Γκονζάλβες, η Ανόρθωση έκανε προσπάθειες για απόκτηση επιτελικού χαφ και ακραίου επιθετικού. Τώρα, μετά την αποχώρηση του Αφρικανού επιθετικού, στόχος είναι να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός, που να έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Αφρικανού επιθετικού και να μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, μαζί με τον Νοτιοαφρικανό Ντλοβού και τον Μακρή. Βεβαίως, υπάρχει και η σκέψη να αποκτηθεί μόνο ένας επιθετικός, που να μπορεί να συνδυάζει τη δημιουργικότητα από τα άκρα και το σκοράρισμα. Η απόφαση για απόκτηση επιτελικού χαφ δεν αλλάζει και ο Φάλξ κοιτάζει προς διάφορες κατευθύνσεις, με στόχο να αποφύγει οποιοδήποτε ρίσκο για τη συγκεκριμένη θέση, όπου είχε πρόβλημα από την περυσινή χρονιά η Ανόρθωση. Άλλωστε, από τη στιγμή που η Ανόρθωση θα πάρει ως προκαταβολή ένα μεγάλο πόσο από την πώληση του Γκονζάλβες και ενώ προηγουμένως είχε συμφωνήσει με τη Ρίο Άβε για τμηματική εξόφληση των 200 χιλιάδων ευρώ, μέχρι τον ερχόμενο Μάη, τότε της δίνεται η ευκαιρία να κινηθεί με περισσότερη άνεση στο «παζάρι».

Αγωνία για Λαΐφη
Ενώπιον του διλήμματος χειρουργείο ή φαρμακευτική αγωγή βρίσκεται ο διεθνής μεσοαμυντικός της Ανόρθωσης Κωνσταντίνος Λαΐφης, σχετικά με τις ενοχλήσεις που νιώθει στους κοιλιακούς. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κανονικά στο πρόσφατο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά για να δοθεί οριστική λύση στο θέμα, θα μεταβεί στη Γερμανία (από την Πολωνία, όπου θα βρίσκεται η ομάδα, για προετοιμασία), για να λάβει ιατρική γνωμάτευση, κατά πόσο είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή όχι. Αν αποφασιστεί να μπει σε χειρουργείο, τότε θα μείνει εκτός δράσης για έναν περίπου μήνα.

Αύριο πετά για Πολωνία
Η αποστολή της Ανόρθωσης θα αναχωρήσει αύριο για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Οπαλένιτσα, μέχρι τη Δευτέρα 10 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα η «Κυρία» θα δώσει και τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια. Την Κυριακή 2 Αυγούστου με την ΑΕΚ Αθηνών, την Τετάρτη 5 Αυγούστου με τη Λεχ Πόζναν και τέλος το Σάββατο 8 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί, μάλλον, σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα