Απόλλων: Δεν είχε διάθεση για αστεία!

Χωρίς διάθεση για αστεία και φυσικά χωρίς ίχνος υποτίμησης πήγε στο «Αμμόχωστος» ο Απόλλωνας για να αντιμετωπίσει τη Σαλαμίνα. Η ομάδα της Λεμεσού έστειλε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το μήνυμα ότι αυτή θα είναι το αφεντικό και πόσο ήθελε τη νίκη.

Τα κατάφερε αρκετά εύκολα (3-0), αφού η συγκέντρωση και η πειθαρχεία μέχρι να κριθεί ο αγώνας ήταν έκδηλη στους ποδοσφαιριστές του Εμανουέλ. Μάλιστα, το έργο του Απόλλωνα έγινε ευκολότερο μετά τις εφτά αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος και τη μηδαμινή σχεδόν κούραση όσων αγωνίστηκαν.

Άξιο αναφοράς είναι το μηδέν

παθητικό μετά από αρκετό καιρό. Οι γαλάζιοι μετά από 12 αγώνες πρωταθλήματος κράτησαν επιτέλους ανέπαφη την εστία τους και έβαλαν τέλος στην αρνητική αυτή παράδοση. Το γεγονός αυτό ανέδειξε και στη διάσκεψη Τύπου ο Πέδρο Εμανουέλ.

Κέρδισε περισσότερα…
Ο Απόλλωνας πήρε πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιγνίδι, αφού οι ήττες της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης λειτούργησαν ευνοϊκά. Οι γαλάζιοι ανέβηκαν στην 3η θέση με 61 βαθμούς, όσους και η Ομόνοια, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι το +5 από την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Απόλλωνας είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για έξοδο στην Ευρώπη και την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Ανόρθωση θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» το εισιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα