Κέρδισε και περιμένει η Ατλέτικο

Χάρη σε δύο γκολ του Μπέιλ και ένα του Λούκας, η Ρεάλ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο (3-2). Αν και δυσκολεύτηκε, τελικά η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 1-0 την Μάλαγα και ανέβηκε στην κορυφή.

Αν και η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε καλά στο "Βαγέκας" και είχε δοκάρι με τον Μπέιλ στο 3ο κιόλας λεπτό, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 7' μετά από τρομερή ενέργεια του Μπεμπέ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Εμπάρμπα κι αυτός από κοντά νίκησε τον Νάβας για το 1-0.

Πριν καλά καλά προλάβουν οι παίκτες του Ζιντάν να καταλάβουν τι είχε συμβεί, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα από τον Μίκου.

Χρειάστηκαν κάποια λεπτά για να συνέλθουν, ώσπου τελικά ο Μπέιλ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 στο 35' και ξαναέβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Λούκας ο οποίος είχε περάσει στο πρώτο μέρος στη θέση του Μπενζεμά, βρήκε δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα για τους Μαδριλένους. Μετά το 2-2, η Βαγεκάνο προσπάθησε να διαφυλάξει έστω την ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως τα κατάφερνε κάλά, όμως ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ξαναχτύπησε στο 81' και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ολοκλήρωσε την ανατροπή και χάρισε στην ομάδα του ένα σπουδαίο τρίποντο.

Ράγιο Βαγεκάνο (4-2-3-1): Κάρλος, Κίνι, Αμάγια, Κρέσπο, Τίτο (78' Ρατς), Χοθαμπέδ (54' Ιτούρα), Τρασόρας, Εμπάρμπα, Πάμπλο (54' Γκέρα), Μπεμπέ, Φεντόρ

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβασιτς (79' Ροντρίγκες), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά (42' Βάθκεθ), Χεσέ (63' Μόντριτς)

Ισορροπημένο ήταν το ματς του "Καλντερόν" μεταξύ της Ατλέτικο και της Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των "ροχιμπλάνκος" και έβγαλαν εκτός ρυθμού τους Τόρες και Γκριεζμάν, με αποτέλεσμα η ομάδα του Σιμεόνε να μην μπορεί να φανεί απειλητική. Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Αργεντινός αποβλήθηκε κι έτσι είδε το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο του. Ένα ημίχρονο όμως που η Ατλέτικο εμφανίστηκε καλύτερη.

Ο Κορέα που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, έδωσε στο 62' το προβάδισμα στους γηπεδούχους με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Μετά το 1-0 οι "ροχιμπλάνκος" έριξαν και πάλι ρυθμό και διαχειρίστηκαν με αριστοτεχνικό τρόπο το προβάδισμά τους. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη και η Ατλέτικο πέρασε και πάλι στην κορυφή.

Ατλέτικο (4-4-2): Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες, Ερνάντες, Λουίς, Καράσκο (57' Κορέα), Νίγκες, Γκάμπι, Κόκε, Τόρες, Γκριεζμάν (66' Φερνάντες)

Μάλαγα (4-4-2): Οτσόα, Ροσάλες, Αλμπεντόσα, Γουέλιγκτον, Τόρες, Φορνάλ (65' Χουάνπι), Ρέσιο, Καμάτσο, Όρτα (59' Κάστρο), Κοπ (77' Σάντα Κρους), Τσάρλς

Keywords
Τυχαία Θέματα