Απόλλων: Αποφασισμένοι Κίρζης και Εμάνουελ

Αποφασισμένοι να φτιάξουν μια ομάδα ισχυρή, ποιοτική και ικανή για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη νέα περίοδο είναι ο Νίκος Κίρζης και ο Πέδρο Εμάνουελ. Οι δύο ισχυροί άνδρες του Απόλλωνα εδώ και καιρό καταστρώνουν τα πλάνα τους για το πώς θα στελεχώσουν τη λεμεσιανή ομάδα καλύτερα, για να έχει πολλές επιλογές σε κάθε θέση και, το σημαντικότερο, να καλύψει τα κενά που παρουσίασε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Και αν για την άμυνα ακόμα δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερ, μεσοεπιθετικά ο Απόλλωνας μπορεί να υπερηφανεύεται

για την ποιότητα που έχει.

Αυτή την περίοδο η προσοχή έχει στραφεί στη στελέχωση της άμυνας. Ήδη την Παρασκευή η λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Ντουντού Παραΐμπα. Σύμφωνα με τον κ. Εμάνουελ, ο Παραΐμπα είναι καλύτερος από τον προκάτοχό του και συμπατριώτη του Ελίζιο, για αυτό και προχώρησε σε αυτή την αλλαγή. Από όσα στοιχεία μαζέψαμε ο Παραΐμπα είναι καλύτερος του Ελίζιο στα επιθετικά του καθήκοντα.

Συμμετέχει περισσότερο στο επιθετικό παιγνίδι της ομάδας, ενώ έχει και κάτι που έλειψε πολύ από τον Απόλλωνα πέρσι. Καλά στημένα. Την προηγούμενη χρονιά μόνο ο δεξιοπόδαρος Ντα Σίλβα αποτελούσε κίνδυνο εκτός περιοχής, ενώ επιστρατεύτηκε ο Βασιλείου για εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, που απαιτούσαν αριστεροπόδαρο. Με τον Παραΐμπα βρήκε λύση σε αυτό το θέμα ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Για το κέντρο της άμυνας, μετά το «διαζύγιο» με τον Έντσον οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν δύο κεντρικούς αμυντικούς, αφού για την ώρα υπάρχουν οι Αγγελή και Καρώ. Είναι γνωστό ότι στον Απόλλωνα προσπαθούν να αποκτήσουν τον 31χρονο Ουκρανό Βόλοβικ, με τον οποίο είναι σε καλό δρόμο, ενώ θα αποκτηθεί ακόμα ένας. Δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο η περίπτωση Φρέιρε, ο οποίος στην περσινή χρονιά δεν ήταν σούπερ, αλλά ήταν σταθερός και συνέθεσε καλό δίδυμο με τον Αγγελή. Φυσικά, ο προπονητής του Απόλλωνα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις αμυντικών και θα επιλέξει αυτόν που θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο στα πλάνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα