ΑΕΛ: Ανακοινώνει τον Κίττο, αναμονή για Ραφάελ Ρόμο

Ο Αντρέας Κίττος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η 12η μετεγγραφική ανακοίνωση της ΑΕΛ. Ο Κύπριος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος χθες από την Ανόρθωση και είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει μέλος της νέας ΑΕΛ που ετοιμάζει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Με τον πρώην τερματοφύλακα της Ένωσης, της Αγίας Νάπας και της Ανόρθωσης, η ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα έχει

υπογράψει και συμβόλαιο.

Το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί αύριο το πρωί και θα δώσει το «παρών» του αύριο Δευτέρα στο πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας περιόδου. Ο προπονητής της ΑΕΛ θεωρεί ότι ο 26χρόνος κίπερ μαζί με τον Άγγελο Γεωργίου θα αποτελέσουν ιδανικό δίδυμο τερματοφυλάκων πίσω από τον βασικό πορτιέρο της ομάδας και αν χρειαστεί έχουν την ικανότητα να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ΑΕΛ.

Όσον αφορά τον βασικό τερματοφύλακα, ο κ. Χριστοδούλου εξακολουθεί να ψάχνει για την καλύτερη λύση. Ο Ραφάελ Ρόμο, το τελευταίο δεκαήμερο, δείχνει να είναι το φαβορί, όμως ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΛ. Ο κ. Χριστοδούλου θέλει ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας να πει το ναι, αφού έχει πεισθεί ότι μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση που θέλει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, όμως συνεχίζει το ψάξιμο, έτσι ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τον Ρόμο. Άλλωστε, μέχρι τώρα, σε ένα προγραμματισμό που πάει εξαιρετικά, η θέση του τερματοφύλακα είναι αυτή που έχει δημιουργήσει τους περισσότερους πονοκεφάλους, αφού σε 4-5 περιπτώσεις στις οποίες έγιναν προτάσεις, οι άνθρωποι της ΑΕΛ εισέπραξαν αρνητικές απαντήσεις.

Οι άλλες κινήσεις

Πέρα από τον τερματοφύλακα, η ΑΕΛ θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο, επιθετικό και πλάγιο επιθετικό. Μαζί με τον τερματοφύλακα, ακόμα πέντε κινήσεις. Ήδη απέκτησε 12, που σημαίνει ότι ο προγραμματισμός πήγε εξαιρετικά. Αν μάλιστα μέχρι αύριο, που αρχίζουν ανεπίσημα οι προπονήσεις για την νέα σεζόν, με τα εργομετρικά κλείσει ακόμα ένας, τότε θα λέγαμε ότι η ΑΕΛ άγγιξε το τέλειο. Στόχος του κ. Χριστοδούλου είναι να κλείσουν ακόμα τρεις μετεγγραφές μέχρι τις 6 του Ιουλίου, που η ομάδα θα πάει στις Πλάτρες και θα αφήσει 1 ή 2 μετεγγραφές για μετά. Δεν αποκλείεται η τελευταία κίνηση να αποτελεί και την υπέρβαση που υποσχέθηκε η διοίκηση, αν τα διαρκείας ξεπεράσουν τις 2.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα