Απόλλων: Αναμονή για Άντον Μάγκλιτσα

Οι επόμενες προπονήσεις είναι σημαντικές για τον Κροάτη επιθετικό των «κυανολεύκων».

Ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τους Αγγελή και Μακρίδη έκανε χθες ο Μάγκλιτσα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα. Είναι νωρίς να λεχθεί κάτι όσον αφορά την ετοιμότητα του Κροάτη επιθετικού για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΖ, αφού ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν πρόβλημα ή ακόμα αντιμετωπίζουν παρά το ότι αγωνίζονται κάποιες μέρες της εβδομάδας ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα, πιο συντηρητικό, μέχρι να ξεπεράσουν 100% το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Οι επόμενες 2-3 προπονήσεις

θα δείξουν αν ο Μάγκλιτσα θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα στην Πάφο.

Το θετικό για τον τεχνικό των κυπελλούχων είναι πως ο Γκίε, όπως έδειξε και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας στο ΓΣΠ, εξακολουθεί να είναι «ζεστός», ενώ και ο Αρκάδιους Πίεχ είναι πανέτοιμος αν του ζητηθεί να αγωνιστεί κόντρα στη νεοφώτιστη συμπολίτιδα στον αγώνα της Κυριακής. Σε αυτούς πρέπει κάποια στιγμή να προσθέσουμε και τον νεαρό Σέρβο Λούκας Ράτκοβιτς, ο οποίος ναι μεν είναι στην ιεραρχία ο 4ος επιθετικός της λεμεσιανής ομάδας, όμως οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι εξαιρετικές και δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν αρχίσει να παίρνει κάποια στιγμή αγωνιστικά λεπτά.

Όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν την Κυριακή, είτε βασικοί είτε αναπληρωματικοί, θα έχουν μια και μόνο αποστολή. Να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Χωρίς ίχνος υποτίμησης, γιατί το συγκρότημα του Νικόλα Μαρτίδη έδειξε ότι αποτελεί ένα σκληρό καρύδι, οι «κυανόλευκοι» θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν στη βαθμολογία και να δείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους οριστικά το παιγνίδι με τον Άρη. Άλλωστε κανείς στην ομάδα όταν μίλησε για πρωτάθλημα δεν είπε ότι φέτος ο Απόλλωνας θα πετύχει 36 νίκες. Θα έρθουν και τα αρνητικά αποτελέσματα, απλώς στον Απόλλωνα θέλουν αυτά να είναι ελάχιστα φέτος.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι και μια ευκαιρία να δείξει ο Απόλλωνας πόσο πολύ δούλεψε το τελευταίο διάστημα στο να διασπά τις κλειστές άμυνες. Σίγουρα σε πολλά παιχνίδια οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν ομάδες που μοναδικό στόχο θα έχουν να τους κρατήσουν μακριά από την εστία τους, και όσο πιο σύντομα ο Απόλλωνας δείξει ότι έχει βρει το αντίδοτο τόσο πιο εύκολη θα κάνει την ζωή του. Ο Πέδρο Εμάνουελ έχει αφιερώσει χρόνο στις προπονήσεις για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές του να ξεπερνούν και αυτού του είδους τους σκοπέλους. Τα κλειδιά είναι δύο. Το πρώτο είναι το γρήγορο γκολ που αναγκάζει τον αντίπαλο να αλλάξει τη στρατηγική του. Το δεύτερο είναι το καθαρό μυαλό. Στα παιχνίδια στα οποία ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα, αν επιτίθεται με καθαρό μυαλό, χωρίς βιασύνη και χωρίς να παρασυρθεί, τότε θα βρει κάποια στιγμή τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, αφού έχει τους ποδοσφαιριστές και την ποιότητα για να τα καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα