ΑΠΟΕΛ: Στην ακίδα μόνο η The New Saints

Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στην ενίσχυση και κυρίως στις πρώτες επιλογές όπως έχουν οριοθετηθεί (αριστερός ακραίος αμυντικός, επιθετικός), ωστόσο στον Αρχάγγελο το μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι ο αγώνας της Τρίτης. Ο Τόμας Κρίστιανσεν αυτό που ζητά από τους ποδοσφαιριστές του είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να κλείσουν τα αφτιά τους σε οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται, που αφορά τις προσθαφαιρέσεις που τυχόν θα γίνουν.


Ο Δανός τεχνικός έχει μελετήσει διεξοδικά τη The New Saints Ουαλίας

και έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του για τα δυνατά και αδύνατά της σημεία και τι πρέπει να προσέξουν περισσότερο για να μην την πάθουν.

Παρ’ όλα αυτά, οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι το μεγάλο φαβορί αφού, κακά τα ψέματα, τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά δυναμικότητας. Άλλωστε, για τον ΑΠΟΕΛ θα θεωρηθεί τεράστια αποτυχία εάν αποτύχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Το μεγάλο στοίχημα για τους πρωταθλητές είναι οι δύο νίκες, ώστε να προσθέσουν βαθμούς στη γενική τους συγκομιδή στην Ευρώπη, αφού αυτό είναι ένα σημαντικό ζητούμενο.
Το αναφέραμε αρκετές φορές, ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν θα στηριχθεί ως επί το πλείστον στον περσινό κορμό της ομάδας, αφού δεν θέλει να ρισκάρει το οτιδήποτε. Άλλωστε είναι κάτι που έδειξε και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα