ΑΠΟΕΛ: Ώρα για «ανάσες» πριν από τον… Γολγοθά

Στους έξι τελευταίους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, μετρά τέσσερεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Και τώρα ξεκούραση, πριν από το πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί .

Πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η σειρά των αγώνων που έδωσαν οι «γαλαζοκίτρινοι», από την επανέναρξη του πρωταθλήματος (15/10) μέχρι και προχθές (6/11), οπόταν υπάρχει εκ νέου διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στην Ευρώπη σε δύο αγώνες μετρά μία

νίκη και μία ήττα. Και στους δύο θεσμούς βρίσκεται εντός στόχων. Στο πρωτάθλημα είναι στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ στον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται στο ρετιρέ με 9 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Ολυμπιακό Π. και 5 από τη Γιανγκ Μπόις. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρόκριση.

Οι πρωταθλητές, στο πρωτάθλημα, κέρδισαν στο Παφιακό με 4-1 την ΑΕΖ, τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ με 2-0 και την Καρμιώτισσα επίσης στο ΓΣΠ με 4-1, ενώ εξήλθαν ισόπαλοι με την ΑΕΚ στην «ΑΕΚ ARENA» 1-1.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, έχασαν από τη Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία με 3-1 και την κέρδισαν 15 βράδια αργότερα στο ΓΣΠ με 1-0, με τα δεδομένα να έχουν προαναφερθεί.

Επιπλέον, ο Τόμας Κρίστιανσεν σε όλα τα παιχνίδια έκανε διαχείριση του ρόστερ, ώστε να υπάρχει φρεσκάδα από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και η αλήθεια είναι ότι τα πήγε περίφημα. Ο Δανός τεχνικός γνωρίζει πλέον από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του κάθε ποδοσφαιριστή και τι μπορεί να προσφέρει, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτει πλειάδα αξιόλογων παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τώρα έχουν εγκλιματιστεί και σιγά-σιγά ανεβάζουν στροφές, δείχνοντας μέρος των πραγματικών δυνατοτήτων τους.

Και τώρα «ανάσες»

Η νέα διακοπή έρχεται γάντι στους «γαλαζοκίτρινους», αφού θα δοθεί χρόνος σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετό χρόνο στα πόδια τους να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Ο Δανός τεχνικός έχει δώσει για σήμερα ρεπό, όπως επίσης και το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Με αυτόν τρόπο, θα προσπαθήσει να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση και το στρες που ενδεχομένως να νιώθουν, σε μια προσπάθεια να επανέλθουν με γεμάτες τις μπαταρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα