ΑΠΟΕΛ: Ήταν θέμα ομοιογένειας

Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια ο ΑΠΟΕΛ είναι ο χαμένος του Σούπερ Καπ, αφού κατά σειρά Ερμής, ΑΕΛ και Απόλλωνας του "κλέβουν" τον τίτλο. Μετά και το χθεσινό, ο ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει το αρνητικό του σερί στον συγκεκριμένο θεσμό.

Ο Τόμας κρίστιανσεν έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό του

σχήμα "υποτιμώντας" κατά κάποιο τρόπο το θεσμό και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αφού ήταν εμφανές ότι η σκέψη όλων ήταν στα κρίσιμα δύο παιχνίδια που έρχονται στην Ευρώπη με αντίπαλο την Κοπεγχάγη και αυτό είναι... φυσιολογικό. Πώς να συγκεντρωθείς στο Σούπερ Καπ, όταν μπροστά σου έχεις παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ;

Παρ' όλα αυτά δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην αγωνιστική παρουσία όσων αγωνίστηκαν τα 90 λεπτά, με τον ΑΠΟΕΛ να βγάζει κακά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφήνοντας στον Απόλλωνα το πάνω χέρι. Είχε θέμα ομοιογένειας και αυτό ήταν εμφανές, ενώ περισσότερο δυσκολευόταν στην ανάπτυξη και στις επιθετικές του προσεγγίσεις, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που ήταν πιο ουσιαστικός και πιο διεκδικητικός. Οι "γαλαζοκίτρινοι" προβλημάτισαν με την παρουσία τους, ενώ είδαμε αρκετά από τα νέα αποκτήματα να είναι πίσω σε απόδοση χωρίς ακόμη να είναι στο 100% των δυνατοτήτων τους, γι' αυτό και για την ώρα δεν μπορούν να δώσουν ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί στη Δανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα