Καταγγελία: Σκύλος σε άθλιες συνθήκες «εξαφανίστηκε»

Σοβαρή καταγγελία του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών για σκύλο, ο οποίος βρισκόταν υπό άθλιες συνθήκες στη βιομηχανική περιοχή Τσερίου.

Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες, η αστυνομία και αντιπροσωπεία του Κινήματος μετέβησαν στο σημείο, όπου βρισκόταν ο σκύλος, ώστε να διερευνήσουν τις καταγγελίες.

Η κτηνιατρική υπηρεσία και η αστυνομία έδωσαν προθεσμία κάποιων εβδομάδων, σύμφωνα με τους Οικολόγους, για να συμμορφωθεί ο ιδιοκτήτης, τόσο με τις συνθήκες διαβίωσης του σκύλου, όσο

και με τη φυσική του κατάσταση. Με την πάροδο της προθεσμίας, διορίστηκε τρίτο άτομο, ως επόπτης, ως μέτρο προσωρινής κατάσχεσης.

Στην εβδομάδα οι κτηνιατρικές υπηρεσίες επισκέφτηκαν ξανά τον ιδιοκτήτη του σκύλου αλλά ο σκύλος είχε εξαφανιστεί. Ο ιδιοκτήτης φαίνεται πως έχει μεταφέρει τον σκύλο του σε άλλη περιοχή, αλλά δηλώνει ότι κλάπηκε. Για το λόγο αυτό οι κτηνιατρικές υπηρεσίες προέβησαν σε δύο ενέργειες, η πρώτη αφορά επιστολή για την κατάσχεση του σκύλου από την αστυνομία και η δεύτερη στην επιβολή προστίμων στα τρία εμπλεκόμενα άτομα, του ιδιοκτήτη, του γιου του ιδιοκτήτη και του ατόμου που είχε ρόλο επόπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα