Ναδάλ: «Θέλω να είμαι και στο Τόκιο»

Ο Ράφαελ Ναδάλ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, διοργάνωση που μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, δεν ήξερε καν εάν θα μπορεί να αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού. Αγωνίζεται στο Ρίο με στόχο το χρυσό μετάλλιο και ήδη σκέφτεται από τώρα τους Ολυμπιακούς αγώνες σε τέσσερα χρόνια στο Τόκιο.

Ο

30χρονος Ισπανός σταρ του τένις θα είναι 34 ετών το 2020, αλλά δεν έκρυψε πως θα ήθελε να αγωνιστεί και άλλη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Ισπανός πάντως αναγνωρίζει πως είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι η τελευταία του φορά στη σπουδαία διοργάνωση, γι' αυτό και απολαμβάνει την κάθε στιγμή:

«Είναι μια διοργάνωση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, γι' αυτό και υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Διασκεδάζω στο γήπεδο και την ίδια στιγμή δε νιώθω πίεση. Μετά από δυο μήνες εκτός γηπέδων, δεν περιμένω πολλά από τον εαυτό μου. Απλά θέλω να απολαύσω την εμπειρία και να δω τι θα κάνω. Ελπίζω πως δε θα είναι η τελευταία φορά που συμμετέχω σε Ολυμπιακούς αγώνες. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, λόγω ηλικίας, αλλά θα ήθελα να είμαι και στο Τόκιο».

Ο Ισπανός πέτυχε δυο καθαρές νίκες απέναντι στους Φεντερίκο Ντελμπόνις και Aντρέας Σέπι στο μονό. Προκρίθηκε στον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ζιλ Σιμόν για μια θέση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις. Παράλληλα έχει καταφέρει να μπει στους ημιτελικούς των διπλών, μαζί με τον Μαρκ Λόπες, ενώ θα παίξει και στο μεικτό, μαζί με την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα.

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα