ΑΠΟΕΛ: Μπορούν να τους απομακρύνουν;

Ο ΑΠΟΕΛ έγινε ρεζίλι για αυτούς τους λίγους όπως τους ονομάζουμε και τους χαρακτηρίζουμε ως αναγκέφαλους. Οι επιπτώσεις θα είναι μεγάλες, διότι είναι δεδόμένη η βαριά καμπάνα που θα του επιβληθεί, που θα του βάζει εμπόδια και στην μελλοντική του προσπάθεια, για διάκριση στην ευρώπη.

Όμως η ουσία είναι μια. Ότι όσο υπάρχει ατιμωρησία και δεν γίνεται κατορθωτό να απομακρυνθούν αυτοί που διαχρονικά έκαναν και θα κάνουν με την πρώτη ευκαιρία ζημία ξανά στον ΑΠΟΕΛ,

τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε και να κάνουμε σχόλια που ειπώθηκαν πολλάκις. Ο ΑΠΟΕΛ είχε διαχρονικά προβλήματα με τους κακούς οπαδούς του. Όμως κανείς δεν τους τράβηξε απο το αυτί και να τους διώξουν απο το γήπεδο. Αν εξακολουθήσει αυτή η τακτική , σύντομα θα κάνουν ξανά τα δικά τους. Όσες παραιτήσεις και αν γίνουν για λογους ευθιξίας , όσες ανακοινώσεις και αν εκδοθούν , αν δεν τους διώξουν απο το γήπεδο, ο ΑΠΟΕΛ θα τους βρίσκει μπροστά του.

Χθές ήταν ξεκάθαρο ότι πήγαν στο γήπεδο για να διακόψουν τον αγώνα και να ζημιώσουν την ίδια την ομάδα τους. Έτσι αποφάσισαν και το έδειξαν στην πράξη. Η διοίκηση Πετρίδη πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε μέτρα απομάκρυνσης αυτών που ζημιώνουν τον ΑΠΟΕΛ. Διότι εαν δεν γίνει , πάλι θα ξαναχτυπήσουν και τα χειρότερα έπονται.

Είναι άδικο για την ιστορία του συλλόγου , να την αμαυρώνουν κάποιοι για την πλάκα τους. Μπορούν να τους απομακρύνουν, μπορούν να τους εντοπίσουν; Πρέπει άμεσα να μπεί το μαχαίρι στο κοκκαλο.

Το σίγουρο είναι ότι οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας , που αγαπούν και ακολουθούν τον ΑΠΟΕΛ, απαιτούν να βρεθεί μια λύση για αυτό τον μεγάλο βραχνά. Διότι δεν ήταν ψεσινό φαινόμενο, είναι διαχρονικό. Δυστυχώς τώρα για τον ΑΠΟΕΛ , θα την πληρώσει πολύ ακριβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα