Εγκλωβισμένα παραμένουν 27 λεωφορεία του ΟΣΕΛ στο Αρεδιού

Σε «ομηρία» παραμένει για πέμπτη ημέρα το επιβατικό κοινό της ορεινής περιοχής Λευκωσίας, εξαιτίας ενδοεταιρικών διαφορών μεταξύ μετόχων του ΟΣΕΛ.

Η αποκατάσταση των τακτικών διαδρομών, που επηρεάζουν τους κατοίκους της ορεινής Λευκωσίας, δεν είναι ακόμα δυνατή, επισημαίνει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του, αφού 27 λεωφορεία του ΟΣΕΛ παραμένουν εγκλωβισμένα στο Σταθμό Αρεδιού από τον μέτοχο του Οργανισμού, Τάσο Μιχαηλίδη.

Ωστόσο, όλες

οι μαθητικές διαδρομές, πλην δύο, εκτελέστηκαν το πρωί κανονικά, δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Πρόεδρος του ΟΣΕΛ, Ιορδάνης Ιορδάνους. Δεν εξυπηρετήθηκαν το Περιφερειακό Δημοτικό Παλαιχωρίου και το Δημοτικό Κλήρου, τα οποία, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Ιορδάνους θα εξυπηρετηθούν το μεσημέρι.

Επιστολή Υπουργού στον ΟΣΕΛ

Ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης, απέστειλε επιστολή στον ΟΣΕΛ, στην οποία επισημαίνει ότι είναι θέμα του Οργανισμού η επίλυση των διαφορών με τους μετόχους του.

Η διεύθυνση της εταιρείας, επισημαίνει, οφείλει να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις, που απορρέουν από τη σύμβαση με το κράτος. Αν χρειαστεί, μάλιστα, ο ΟΣΕΛ θα πρέπει, υποδεικνύει, να βρει άλλα λεωφορεία για να επαναρχίσουν τα δρομολόγια προς την ορεινή περιοχή Λευκωσίας.

Ο Υπουργός Μεταφορών είχε, εξάλλου, επικοινωνία με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, για το θέμα του εγκλωβισμού των λεωφορείων του ΟΣΕΛ στο Αρεδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα