ΑΠΟΕΛ: Άρχισαν τα σενάρια

Αργά το απόγευμα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση τη συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη.

Βλέπετε τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνα με αποκορύφωμα το χθεσινό κόντρα στην Αγία Νάπα , έφερε τον έντονο προβληματισμό στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων με τη διοίκηση να αποφασίζει από σήμερα να διακόψει κοινή συναινέσει τη συνεργασία των δυο πλευρών έστω και αν η ομάδα μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον

Απόλλωνα.

Φυσικό επακόλουθο της ενέργειας αυτής είναι τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Δώνη. Ονόματα ήδη ακούστηκαν πολλά με αυτό του Τιμούρ Κετσπάγια να φιγουράρει πρώτο στις προτιμήσεις των φίλων της ομάδας.

Ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης αλλά και της Εθνικής Γεωργίας είναι χωρίς ομάδα τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο προτεραιότητα του ιδίου είναι να εργαστεί στο εξωτερικό. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες έπαιξε το όνομα του για την Αγγλία και την ομάδα της Νιουκαστλ.

Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση θα τα βάλει όλα γύρο από το τραπέζι πριν πάρει την τελική της απόφαση. Πρέπει και επιβάλλεται να έρθει τεχνικός ο οποίος θα γνωρίζει το ρόστερ αλλά και τις απαιτήσεις της ομάδας προκειμένου αυτή να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα