Νέα Σαλαμίνα: Με αρκετά προβλήματα

Με στόχο την επίτευξη ενός αποτελέσματος που θα δημιουργήσει προοπτικές πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου, η Νέα Σαλαμίνα εκστρατεύει στο ΓΣΖ όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 19:00.

Την προσπάθεια αναμένεται να μην υποστηρίξει αριθμός προδοσφαιριστών καθώς το σκληρό παιχνίδι της Κυριακής ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα τραυματισμού για τη Νέα

Σαλαμίνα. Οι Λεόν, Γκριγκαλασβίλι και Λαμπρόπουλος αναμένεται να είναι εκτός ενώ αμφίβολοι είναι και Μπαμπά και Μπρουκς.

Εκτός από τα αγωνιστικά της προβλήματα η Νέα Σαλαμίνα θα έχει να αντιμετωπίσει και ένα δυνατό αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά στις τάξεις της ομάδας υπάρχει η πίστη ότι με όσους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεση του ο Νίκος Παναγιώτου το βράδυ της Τετάρτης, η Νέα Σαλαμίνα θα μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό του Σταδίου Αμμόχωστος-Επιστροφή. Στην προσπάθεια τους οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας περιμένουν ότι θα έχουν και τη στήριξη των φίλων της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα