Ανόρθωση: Τα σενάρια εντεκάδας και ο... Καλό

Αμφίβολος είναι ο Καρλίτος, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα από τον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες μέρες. Σε περίπτωση που δεν παίξει, (η απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα), θα είναι απώλεια για την επιθετική γραμμή της Ανόρθωσης, δεδομένου ότι ο ακραίος επιθετικός βρισκόταν σε φόρμα και ήταν ο κορυφαίος στα τελευταία παιχνίδια.

Σε περίπτωση απουσίας του, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει και πολλές επιλογές και θα ρίξει στο παιχνίδι τόσο τον Καμπρέρα όσο και τους Κολούνγκα,

Γκονζάλβες ως «τρίο» στην επίθεση.

Αυτό που προβληματίζει είναι αν θα παίξει από την αρχή ο Σεού. Ο Νιγηριανός, που πήρε κλήση για την εθνική ομάδα, είναι πιθανό να προτιμηθεί στη μεσαία γραμμή και να μείνει εκτός ο Ζοάο Βίκτορ, με δεδομένο ότι ο Γιώργος Οικονομίδης είχε καλή εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Εκτός πλάνων είναι ο Ερέρο, που απουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια μετά την επέμβαση στο χέρι.

Η πιθανή ενδεκάδα

Με τα πιο πάνω δεδομένα, η πιθανή ενδεκάδα της βαρωσιώτικης ομάδας θα είναι: Κάτω από τα δοκάρια ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Καλντερόν και Αγκιλάρ, ενώ τα άκρα θα καλύπτουν οι Γκάμπριελ και Γκιγέρμε Σάντος.

Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικοί μέσοι θα αγωνιστούν ο Οικονομίδης με ένα εκ των Ζοάο Βίκτορ και Σεού. Πιο μπροστά τους θα κινείται ο Ράγιος. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι σίγουρα ο Γκονζάλβες και στο άλλο είτε ο Καρλίτος είτε ο Κολούνγκα, και στην κορυφή ο Καμπρέρα. Φυσικά η διάταξη στη μεσοεπιθετική γραμμή μπορεί να αλλάξει και να δούμε τον Ράγιος στο δεξί «φτερό» και τον Γκονζάλβες στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα