Ανόρθωση: Κάτι δεν πάει καλά…

Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της α` φάσης του πρωταθλήματος και η Ανόρθωση βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Διαφορά που σαφώς μπορεί να μειωθεί όπως επίσης μπορεί και να αυξηθεί με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Αντρέ Πάους.

Μια εικόνα που προβληματίζει, μια εικόνα που κανείς δεν γνωρίζει αν μπορεί να διορθωθεί και με ποίο τρόπο. Η Ανόρθωση μοιάζει μπλοκαρισμένη στον ίδιο της τον εαυτό. Υπερβολικό άγχος το οποίο δείχνει ότι έχει αρνητικές συνέπειες στον αγωνιστικό χώρο. Το υπερβολικό άγχος ενδεχομένως να δημιουργήθηκε

εσωτερικά. Οι δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του προέδρου Πουλλαϊδη όσο και των ποδοσφαιριστών για κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν λειτούργησε θετικά στα αποδυτήρια της Κυρίας. Επίσης σε αγώνες – κλειδιά βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τις αρχές του 2016 σε επτά αγώνες, δηλαδή σε σύνολο 21 βαθμών, η Ανόρθωση κέρδισε μόλις τους 11.

Ευθύνες σε όλους

Οι ευθύνες για την αγωνιστική πτώση της Ανόρθωσης βαραίνουν τον Αντρέ Πάους και τους ποδοσφαιριστές. Σαφώς ευθύνη έχει και η διοίκηση για το γεγονός ότι δεν ενίσχυσε την ομάδα στην Β` μετεγραφική περίοδο.

Ο Ολλανδός προπονητής δείχνει στους τελευταίους αγώνες ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, δεν μπορεί να βρει τις λύσεις ώστε να βγάλει την «Κυρία» από την μέτρια εικόνα στην οποία βρίσκεται.

Οι ποδοσφαιριστές από την μεριά τους θα πρέπει να αποδείξουν ότι θέλουν το πρωτάθλημα. Τα λόγια είναι εύκολα. Πράξεις χρειάζονται. Η διοίκηση θα πρέπει να βγει μπροστά, να δώσει απαντήσεις στα πολλά ανοικτά θέματα που υπάρχουν έτσι ώστε το καλό κλίμα να επιστρέψει σε όλους ειδικά στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα