Ανόρθωση: Ενισχυμένη ψάχνοντας και άνεργο

Η τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου έφερε δύο νέες προσθήκες στην Ανόρθωση. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός Αντριάν Κολούνκα καλείται να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας και ο 19χρονος Ελλαδίτης τερματοφύλακας Κατσιμήτρος να προσθέσει ακόμη μια λύση.


Ειδικά η απόκτηση του Αντριάν Κολούνκα ήταν ένας από τους διακαείς πόθους του τεχνικού διευθυντή της «Κυρίας» Αλμπέρτο Μπενίτο. Μαζί με τον έτερο επιθετικό Καμπρέρα πιστεύουν όλοι στην Ανόρθωση ότι θα κάνουν τη διαφορά.
Το

θετικό στην περίπτωση Κολούνκα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Είναι έτοιμος και μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αθηνών το Σάββατο θα αγωνιστεί. Ο Αντριάν Κολούνκα ήρθε στην Ανόρθωση με πολύ καλά στοιχεία και καλό βιογραφικό. Ποδοσφαιριστής με ταχύτητα και καλό χειρισμό της μπάλας και ικανότητα να σκοράρει.
«Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Ένας μεγάλος στόχος ήταν ο Άντριαν Κολούνκα, για να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει. Αφού αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Μαγιόρκα, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας που εγγράφηκε στον κατάλογο κάτω των 21 ετών, ο Κατσιμήτρος», ανέφερε χθες στο «Ράδιο Πρώτο» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.

Θέμα Σεού
Στην τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, όλα έδειχναν ότι η Ανόρθωση δεν θα προχωρούσε στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Μετά το μεσημέρι τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς άνοιξαν ξανά οι γέφυρες επικοινωνίας με τον Νιγηριανό Σεού. Ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, με την Ανόρθωση και τη Μαδέιρα να έρχονται σε συμφωνία, και την πορτογαλική ομάδα να αποστέλνει όλα τα έγγραφα εκτός από ένα. Το έγγραφο αυτό αναφέρει ότι οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει απαιτήσεις/ δικαιώματα οικονομικά από τον ποδοσφαιριστή. Έτσι η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του μέχρι την Τετάρτη το βράδυ. Ωστόσο μπορεί να αποκτήσει τον Σεού ως άνεργο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την ΚΟΠ, άνεργος είναι αυτός που δεν έκανε μετεγγραφή το καλοκαίρι και ήταν ελεύθερος μέχρι τις 31 Αυγούστου.
Επομένως το κλειδί της όλης υπόθεσης στην περίπτωση του Σεού και κατά πόσο θα γίνει ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης το κρατά η Μαδέιρα. Αν στείλει το συγκεκριμένο έγγραφο ώς αύριο που λήγει η προθεσμία για τους ανέργους, τότε ο Σεού θα αποκτηθεί.
Στο μεταξύ, ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο εξετάζει 1-2 περιπτώσεις άνεργων ποδοσφαιριστών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν τελεσφορήσει η περίπτωση του Σεού θα προχωρήσει κάποια από τις άλλες δύο. Το ενδεχόμενο η Ανόρθωση να κάνει μετεγγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή είναι το επικρατέστερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα