Ανόρθωση: Είναι αναγκασμένη να παλέψει

Η 7η φετινή ήττα της Ανόρθωσης είναι γεγονός. Η Κυρία ηττήθηκε από την ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΖ με 1-0 παρά την προσπάθεια της και κλείνει το 2014 με όχι τόσο καλά στατιστικά. Ωστόσο για την τεχνική ηγεσία αυτά τα στατιστικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Πρώτος στόχος των ανθρώπων της Ανόρθωσης ήταν και παραμένει η οικονομική εξυγίανση. Είναι παραδεχτό από όλους αλλά και από τις κινήσεις που γίνονται πως η Ανόρθωση έκανε βήματα προόδου στα οικονομικά της κάτι που φαίνεται

και προσπαθεί με αργά και σταθερά βήματα να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή και σίγουρα οι καλύτερες μέρες δεν είναι μακριά.

Στα του σημερινού αγώνα οι παίκτες του Αντρέ Πάους έδωσαν αρκετά και σίγουρα δεν πήραν αυτό που ήθελαν. Η κόκκινη κάρτα του Γρηγόρη Μάκου, ήταν καθοριστική στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού, αφού έμειναν από δυνάμεις στη συνέχεια της αναμέτρησης.Κάλβο, Μακρής και Λαϊφης προσπάθησαν ωστόσο η κούραση ήταν εμφανής στα πρόσωπα τους και σίγουρα οι διακοπές θα είναι ότι το καλύτερο για τους ίδιους.

Η μετεγγαρφική περίοδος του Ιανουαρίου σίγουρα θα φέρει ενίσχυση για την ομάδα της Αμμοχώστου προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Μπορεί να μην πάει για πρωτάθλημα…αλλά το κύπελλο και η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη είναι εφικτοί στόχοι και σίγουρα θα τους κυνηγήσει με όλες της, τις δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα