Άνοιξε τις πόρτες του στην καινούργια του τοποθεσία

To Odelo Supermarket άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στην καινούργια του τοποθεσία στην Ανθούπολη στη Λευκωσία.

Η γνωστή διαδικτυακή υπεραγορά αποφάσισε να επεκτείνει τον κύκλο των εργασιών της με την πρόσθεση ενός φυσικού καταστήματος που στοχεύει να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές προσφέροντας όλη την γκάμα προϊόντων σουπερμάρκετ όπως φρουταρία, κρεοπωλείο και ντελικατέσσεν.

Η κίνηση αυτή επιχειρεί να αποτελέσει την αρχή για την εδραίωση στην εγχώρια αγορά αλλά και να βελτιώσει την διαδικτυακή εμπειρία των καταναλωτών.

Ο κ. Στέλιος Νικολάου,

διευθύνων σύμβουλος του Odelo, επεσήμανε πως η μέχρι τώρα διαδικτυακή λειτουργία του καταστήματος αλλά και η νέα εμπειρία που θα προσφέρει το πρώτο από πολλά καταστήματα που στοχεύει η εταιρεία να ανοίξει, θα είναι εντελώς εναρμονισμένα και φιλικά προς όλους τους χρήστες είτε επιλέξουν την οθόνη τους είτε τον παραδοσιακό τρόπο ψωνίσματος.

Το Odelo Supermarket θα βρίσκεται κοντά στους καταναλωτές καθημερινά Δευτέρα με Κυριακή ενώ με τη λειτουργία του καταστήματος η παράδοση των διαδικτυακών παραγγελιών θα μπορεί να γίνεται πλέον μέχρι και αυθημερόν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το odelo.com.cy και το κατάστημα θα το βρείτε στην Αιγαίου 71 στην Ανθούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα