Δεν παραιτείται ο διαχειριστής της Λαϊκής Κρις Παύλου

Δεν παραιτείται ο διαχειριστής της Λαϊκής Τράπεζας Κρις Παύλου.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το αντίθετο, μετά και τη λήξη του συμβολαίου του την περασμένη Δευτέρα, ο ίδιος, επιθυμεί να συνεχίσει το έργο που του έχει ανατεθεί.

Η ανακοίνωση

"Μετά απο συνάντηση με εκπροσώπους της ΚΤΚ κατά την οποία διευκρινήστηκαν ορισμένα εκκρεμούντα θέματα στη διαχείριση των εργασιών της Λαϊκής Τράπεζας

σε σχέση και με το πλαίσιο ανάληψης της ευθύνης εξυγίανσης της Τράπεζας απο το Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης την 1η Ιανουαρίου 2016, έχω αποφασίσει να συνεχίσω το έργο που μου έχει ανατεθεί, σύμφωνα με την πράξη διορισμού μου απο την Αρχή εξυγίασνης με μοναδικό γνώμοντα την προώθηση των συμφερόντων των πιστωτών της Τράπεζας"

Ανανεώθηκε το συμβόλαιό του

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα "Η Σημερινή" χθες, η διοικήτρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, το συμβόλαιο του Κρις Παύλου έληξε χθες, ανανεώθηκε όμως και η νέα ημερομηνία λήξης του είναι η 31η Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο Κρις Παύλου είχε διοριστεί από την Αρχή Εξυγίανσης ως διαχειριστής των περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής, πριν από έξι μήνες, στις 5 Απριλίου 2015, σε αντικατάσταση της Άντρης Αντωνιάδου, η οποία είχε παραιτηθεί.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση για τον διορισμό του κ. Παύλου η Αρχή Εξυγίανσης είχε ανακοινώσει ότι είχε καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος (IBG), ελληνική θυγατρική εταιρεία της Λαϊκής Τράπεζας, για την παροχή συμβουλευτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για αξιολόγηση και πιθανή πώληση των περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής Τράπεζας, με στόχο τη μεγιστοποίηση του οφέλους των πιστωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα