Αναβλήθηκε η δίκη για κλοπές στην Πάφο

ΕΝΩΠΙΟΝ του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν χθες δύο πρόσωπα ηλικίας 42 και 36 ετών, που έχουν συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στην Επαρχία Πάφου. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 17.11.2016, οπότε τα δύο πρόσωπα αναμένεται να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Το δικαστήριο διέταξε όπως μέχρι τότε τα δύο πρόσωπα παραμείνουν υπό κράτηση. Η δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή τους, μετά το αίτημα των δύο υπόπτων για παροχή νομικής αρωγής, αναμένεται να μελετήσει μέχρι τη νέα

ημερομηνία που ορίστηκε τον φάκελο των δύο πελατών της.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε όταν μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης Αρχηγείου, σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσαν οι δύο αλλοδαποί. Από έρευνα που έγινε τόσο στο αυτοκίνητο όσο και από σωματικό έλεγχο ανευρέθησαν χρηματικό ποσό 12.500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο φορητά τηλέφωνα, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσον αφορά την προέλευσή τους.

Στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις ότι το χρηματικό ποσό όπως και ο φορητός υπολογιστής και ένα φορητό τηλέφωνο ανήκαν σε αλλοδαπό κάτοικο Λατσιού, και ήταν προερχόμενα από διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του το πρωί της ίδιας ημέρας. Ενόψει του γεγονότος αυτού εκδόθηκαν και συνελήφθησαν για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα