ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΕΠΟΣ Η ΜΠΑΡΤΣΑ

Τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ανατροπή έκανε ψες ο Μέσι και η παρέα του
Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς τι συνέβη ψες στο «Καμπ Νόου». Όσοι παρακολούθησαν το παιγνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί έγιναν μάρτυρες της μεγαλύτερης ποδοσφαρικής ανατροπής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όλοι είχαν ξεγραμμένοι την Μπαρτσελόνα μετά την ήττα 4-0 στο Παρίσι, αλλά ο Μέσι και η παρέα του δεν είχαν την τελευταία τους λέξη. Με απίστευτη εμφάνιση οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 6-1 και άφησαν... τέζα τους Παριζιάνους.

Η

Μπάρτσα βρέθηκε να προηγείται 3-0. Όλοι πίστεψαν στην ανατροπή. Ο Καβάνι στο 62' έβαλε το γκολ για την Παρί, αντίστρεψε την ψυχολογία αλλά με τρία γκολ στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα, η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τον άθλο, εξασφαλίζοντας επική πρόκριση που θα μείνει για πάντα στην ιστορία.

Ο Σουάρες ήταν αυτός που έδειξε τον δρόμο για την ανατροπή στο 3ο λεπτό και ο Λαβίν με αυτογκόλ στο 40' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν από το ημίχρονο. Ο Μέσι έκανε το 3-0 στο 50', ενώ ο Νεϊμάρ πέτυχε δύο γκολ στο 88' και στο 90'. Το γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο στο 95' έστειλε στα ουράνια εκατομμύρια φίλους της Μπάρτσα που παρακολούθησαν την επική ανατροπή.

Άνετα η Ντόρτμουντ
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι καλύτερη ομάδα από την Μπενφίκα και το απέδειξε εμφατικά απόψε στο «Ιντούνα Παρκ», νικώντας τους Πορτογάλους με 4-0 και παίρνοντας μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού υπερκάλυψε το 0-1 της Λισαβόνας.

Η Ντόρτμουντ έφτασε σε σκορ πρόκρισης στο 59' με το γκολ του Κρίστιαν Πούλισιτς, για να αναλάβει στη συνέχεια δράση ο Γκαμπονέζος άσος της: ο Ομπαμεγιάνγκ έφτασε στο χατ-τρικ νικώντας τον Έντερσον στο 61' και το 85', για να δώσει απολύτως θριαμβευτικό τόνο στην πρόκριση της ομάδας του, με τον Μπάρτρα να έχει «σημαδέψει» το δοκάρι στο 84'.

Keywords
Τυχαία Θέματα