Το όνειρο του Τσάβι

Μετά την ανακοίνωση του Λουίς Ενρίκε πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν, άρχισε η φημολογία για τον αντικαταστάτη του.

Ανάμεσα στα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν και αυτό του άλλοτε ποδοσφαιριστή των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Ερνάντεθ, με τον 37χρονο να δηλώνει πως είναι όνειρό του να γίνει προπονητής της Μπαρτσελόνα στο μέλλον, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για να αναλάβει τέτοια ευθύνη.

«Το να γίνω προπονητής της Μπαρτσελόνα

είναι όνειρό μου. Εγώ παλεύω για να γίνω προπονητής, ωστόσο, έχω πολλά ακόμα να μάθω. Το να αντικαταστήσω τον Λουίς Ενρίκε την επόμενη σεζόν είναι απίθανο, θέλω δουλειά ακόμη. Σκέφτομαι ακόμα σαν ποδοσφαιριστής και όχι σαν προπονητής», είπε.

Μπλεγμένη ξανά η Γιουβέντους
Σάλος στην Ιταλία με πρωταγωνίστρια ξανά τη Γιουβέντους -οι οπαδοί της οποίας δεν λένε να… αγιάσουν! Δέκα χρόνια μετά το περίφημο Calciopoli, οι «μπιανκονέρι» φέρεται να είναι μπλεγμένοι σε -ακόμη- ένα σκάνδαλο, που βρίσκεται στα… σπάργανα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με εισαγγελική έρευνα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, είχε επαφές με τη Μαφία και συγκεκριμένα, με το αφεντικό της Ντραγκέτα της Καλαβρίας, Ρόκο Ντομινέλο, προκειμένου «να τακτοποιήσουν θέματα για εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας», όπως τόνισε εισαγγελέας της ιταλικής επιτροπής ποδοσφαίρου, την Τρίτη (07/03).

Ο ίδιος εισαγγελέας, μάλιστα, ονόματι Τζουζέπε Πεκοράρο, σημείωσε πως ο γενικός διευθυντής της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, «διατηρούσε περιστασιακές σχέσεις με κύκλους των Ultras, που είχαν σχέσεις με τα αφεντικά της Ντραγκέτα»!
Ο κ. Πεκοράρο, δε, είπε πως έχει στην κατοχή του πάνω από 5.000 σελίδες αποδεικτικών στοιχείων από τον εισαγγελέα του Τορίνο, Αρμάντο Σπάταρο, κατόπιν έρευνας για τη φερόμενη εμπλοκή της Ντραγκέτα!

Άμεσα, η Γιουβέντους αρνήθηκε οποιαδήποτε σύνδεση, με τον Ανιέλι να διαψεύδει κατηγορηματικά πως είχε συνάντηση με τα αφεντικά της Μαφίας για τα εισιτήρια -ή για κάποιον άλλο λόγο.

«Με κάθε σεβασμό στις Αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν συναντήθηκα με αφεντικά της Μαφίας», έγραψε στο twitter του ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, συμπληρώνοντας: «Ό,τι διάβασα είναι ψευδές».
Φαίνεται, όμως, πως το κουβάρι αυτής της ιστορίας μόλις τώρα άρχισε να ξετυλίγεται και μένει να δούμε πού θα καταλήξει…

Σουάρες: «Μου ήταν δύσκολο»
Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, πέρασε εκπληκτικές χρονιές στο «Άνφιλντ» με τη φανέλα της Λίβερπουλ και είχε την τιμή να είναι αρχηγός των «reds» σε αρκετά παιχνίδια. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Ουρουγουανός σταρ, δεν είναι του «στυλ» του να είναι αρχηγός, καθώς δεν του αρέσει να παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις, ενώ χαρακτήρισε αρκετά ντροπαλό τον εαυτό του!

«Συνηθίζω να κρατάω χαμηλό προφίλ. Μου αρέσει που στην Μπαρτσελόνα, βρίσκομαι στη σκιά άλλων παικτών. Είμαι εδώ για να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, αλλά, πιστέψτε με, το να παίρνω τις κρίσιμες αποφάσεις, δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Στη Λίβερπουλ είχα την ευκαιρία να είμαι αρχηγός, αλλά δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Ακόμα και αν δεν φαίνεται, είμαι αρκετά ντροπαλός», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα