Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός Π.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο του στοχεύει μόνο στη νίκη

Μετά την Οσμανλισπόρ, άλλη μια τουρκική ομάδα βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού, καθώς η Μπεσίκτας θα είναι η αντίπαλός του στη φάση των «16» του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί απόψε (22:05) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» και η ομάδα του Πειραιά, χωρίς τον

Πάουλο Μπέντο στον πάγκο της, θέλει τη νίκη για να ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης, ενόψει και της ρεβάνς στην Τουρκία.

Από την πρώτη κιόλας μέρα φάνηκαν οι διαθέσεις του Βασίλη Βούζα να επαναφέρει σιγά-σιγά τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο περιθώριο από τον Πάουλο Μπέντο.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο υπηρεσιακός τεχνικός, ο Εστέμπαν Καμπιάσο αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός απέναντι στους «μαυραετούς», δίπλα στον Αντρέ Μαρτίνς, στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά την τετράδα στην άμυνα, μπροστά από τον Λεάλι θα παίξουν - από δεξιά προς αριστερά - οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.

Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Ελιουνούσι και θα επιστρέψει ο Μάριν, ο οποίος επί Μπέντο δεν έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και είχε γίνει γνωστό πως δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Ο Καμπιάσο και ο Μάριν φαίνεται πως είναι οι πρώτες «επιστροφές» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όμως ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη είναι στο δρόμο… της επιστροφής και ο Τσόρι, ο οποίος αγνοείτο για μεγάλο διάστημα.

Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Άντερλεχτ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στη Ρωσία και στην έδρα της Ροστόφ. Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στη Γαλλία, όπου η Λιόν θα υποδεχθεί στο «Ζερλάν» τη Ρόμα.

Το σημερινό πρόγραμμα:
ΠΕΜΠΤΗ
20:00 ΑΠΟΕΛ-Άντερλεχτ 20:00
20:00 Ροστόφ-Μάντσεστερ Γ. 20:00
20:00 Κοπεγχάγη-Αγιαξ 20:00
22:05 Θέλτα-Κράσνονταρ 22:05
22:05 Σάλκε-Γκλάντμπαχ 22:05
22:05 Λιόν-Ρόμα 22:05
22:05 Ολυμπιακός Π.-Μπεσίκτας 22:05
22:05 Γάνδη-Γκενκ 22:05
*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 16/3.

Keywords
Τυχαία Θέματα