Ανανέωση άδειας για UEFA Β΄και C'

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα πλαίσια της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου διοργανώνει σειρές μαθημάτων για Ανανέωση της Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος για τους κατόχους Διπλωμάτων UEFA C και UEFA B, τους οποίους η Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος έχει ήδη λήξει.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από σήμερα έως τις 30 Ιουνίου

2016. Τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι το Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 14:30 μμ. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν θεωρία και θα διεξαχθούν ως πιο κάτω:

UEFA C 4 Ιουλίου 2016

UEFA B 4 – 5 Ιουλίου 2016

Για την υποβολή της αίτησης σας κάνετε ΚΛΙΚ σε ένα από τους πιο κάτω συνδέσμους σε σχέση με το Δίπλωμα που κατέχετε:

•UEFA C

•UEFA B

https://comet.cfa.com.cy/resources/jsf/cevents/wizard.xhtml?personType=Coach&methodType=firstReg&seminarId=2589865

Παρακαλώ συμπληρώστε ΟΛΑ τα προσωπικά σας στοιχεία για να υποβάλετε την αίτηση σας. Σε περίπτωση που το Σύστημα αναγνωρίσει τον αριθμό της πολιτικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας, τα στοιχεία σας θα εμφανιστούν αυτόματα, διαφορετικά θα πρέπει να συμπληρωθούν.

Στην περίπτωση που το σύστημα εμφανίσει αυτόματα τα στοιχεία σας, παρακαλώ ελέγξτε για την ορθότητα τους και προχωρήστε στις ανάλογες διορθώσεις. Όπου υπάρχει αστερίσκος (*) τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά.

Η ημερομηνία Λήξης των Αιτήσεων είναι η 30η Ιουνίου 2016 στις 24:00.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η πληρωμή θα γίνει ηλεκτρονικά και οι επιλεγόμενοι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για την πληρωμή

•UEFA B’ 400 ΕΥΡΩ

•UEFA C’ 250 ΕΥΡΩ

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την υποβολή της αίτησης σας, παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το Τμήμα της Σχολής Προπονητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στο αριθμό 22352341

Keywords
Τυχαία Θέματα