Ανάκρουση της «Μασσαλιώτιδας» στην Premier League!

Η Premier League γνωστοποίησε με σημερινή ανακοίνωσή της ότι πριν από την έναρξη όλων των αναμετρήσεων για τη 13η αγωνιστική θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας, ως μια πράξη μνήμης και αλληλεγγύης με τη Γαλλία μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Premier League,

Ρίτσαρντ Σκάνταμορ, δήλωσε για το θέμα: «Δεδομένου του πόσο κοντά είμαστε, καθώς και της μακροχρόνιας σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στην Premier League και τη Γαλλία, το να παιχθεί η Μασσαλιώτιδα ως μια πράξη αλληλεγγύης και μνήμης είναι το σωστό. Όλοι λυπηθήκαμε και συγκλονιστήκαμε βαθιά από τα γεγονότα στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή και το γεγονός ότι ήταν μια επίθεση σε ανθρώπους που απολάμβαναν τις καθημερινές ελευθερίες τους, όπως το να πηγαίνουν σε ένα μπαρ, μια συναυλία ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αντηχεί με τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου και το ευρύ κοινό σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο».

Ύστερα από την απόφαση της Premier League, θα ακουστεί στα γήπεδα της διοργάνωσης μια χορωδιακή έκδοση της «Μασσαλιώτιδας» μετά το στρίψιμο του νομίσματος, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων, ο διαιτητής και οι βοηθοί του θα έρθουν κοντά στο κέντρο του γηπέδου με πρόσωπο προς την κεντρική εξέδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή αγωνίζονται 72 Γάλλοι ποδοσφαιριστές στην Premier League, με αποτέλεσμα η Γαλλία να είναι το δεύτερο έθνος με τους περισσότερους εκπροσώπους στο πρωτάθλημα μετά την Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα