Ανακαινίζεται το Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας

Υπεγράφησαν χθες από τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα και από την εργοληπτική εταιρεία – νικήτρια του δημόσιου διαγωνισμού, τα συμβόλαια για ανακαίνιση του δημοτικού σταδίου Σωτήρας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι «πρόκειται για ένα έργο πλήρους ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Σωτήρας, έργο το οποίο εντάσσεται στις εξαγγελίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας τον Ιούλιο του 2015 για αναπτυξιακά έργα στην επαρχία Αμμοχώστου».

Η πρώτη φάση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει εντός

Σεπτεμβρίου και υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει 872 χιλιάδες ευρώ, ενώ η δεύτερη φάση θα στοιχίσει 230 χιλιάδες ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του φωτισμού του γηπέδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το έργο αφορά στην κατασκευή νέων κερκίδων που θα περιλαμβάνουν γυμναστήριο, αποδυτήρια, αίθουσα υδρομασάζ, σάουνα, ιατρείο, γραφείο αστυνομίας και διαιτησίας, δωμάτιο πρώτων βοηθειών και άλλα, ενώ περιλαμβάνεται και η ανέγερση δημοσιογραφικών θεωρείων και δωματίων επισήμων».

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σωτήρας ανέφερε πως «επιτέλους η Σωτήρα προχωρεί στην ανακαίνιση του δημοτικού γηπέδου, ένα έργο που θα αποτελεί στολίδι για τον αθλητισμό στην επαρχία Αμμοχώστου. Το έργο κρίνεται αναγκαίο, αφού οι κερκίδες χρήζουν κατεδάφισης και ανέγερσης νέων, για λόγους, κυρίως, ασφάλειας»

Πρόσθεσε ότι « το νέο δημοτικό γήπεδο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών ομάδων της Σωτήρας, του Ονήσιλου και της ΑΕΚ Σωτήρας και των παιδικών ομάδων και ακαδημιών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα